Professionele ontwikkeling

Noloc onderschrijft het belang van continue professionele ontwikkeling van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Om als Register Loopbaanprofessional of Register Jobcoach je certificering te behouden en in het beroepsregister te kunnen blijven worden opgenomen, dien je je eens in de vier jaar te recertificeren.

Noloc biedt haar leden een keur aan faciliteiten op het gebied van deskundigheidsbevordering en professionele ontwikkeling. Deze mogelijkheden zijn onder andere:

De professionaliseringsmogelijkheden binnen Noloc zijn gekoppeld aan een zestal ontwikkellijnen. Deze ontwikkellijnen dienen als hulpmiddel van ontwikkel- en groeimogelijkheden en bieden houvast bij (re)certificering.

Ook buiten Noloc zijn er natuurlijk vele mogelijkheden op het gebied van professionele ontwikkeling en nascholing. Voor opleidingsinstituten is het mogelijk om – tegen betaling – te adverteren en hun nascholingen op de Noloc website te plaatsen. Een overzicht van deze nascholingen vind je hier (let op: deze nascholingen zijn niet door Noloc geaccrediteerd of op andere wijze van een Noloc erkenning voorzien).