Over Noloc

  Dé autoriteit binnen de loopbaanprofessie

  Noloc, de grootste beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches, is dé autoriteit op het gebied van loopbaanbegeleiding- en ontwikkeling. De vereniging telt circa 3600 leden, die een positieve impact willen maken op de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de beroepsbevolking in ons land.

  Kwaliteitskeurmerk

  Loopbaanbegeleiding is een vak apart, een vak waar wij trots op zijn! Al onze loopbaanspecialisten, Register Loopbaanprofessionals en Register Jobcoaches, voeren een kwaliteitskeurmerk, zijn opgenomen in een beroepsregister en dragen bij aan een hoogstaand niveau van loopbaandienstverlening. Ze worden doorlopend getoetst op hun deskundigheid. Zo zorgen we met elkaar voor aantoonbare kwaliteit en zekerheid in een vak dat er toedoet.

  Vakgenoten bij elkaar

  Voor veel leden is Noloc het platform om kennis te delen of vakgenoten te ontmoeten. Zo zijn er jaarlijks meer dan 75 bijeenkomsten waar onze leden kennis halen, brengen én delen. Door online en live bijeenkomsten, de Noloc Academie en het Noloc Kennisfestival voeden we vakgenoten met vakkennis en inspiratie. Via meer dan 50 kwaliteitskringen delen leden hun ervaringen en expertise en vormen ze met elkaar vakinhoudelijke intervisiegroepen.

  Onze activiteiten

  Samen met onze leden maken we ons sterk voor de professionalisering van het loopbaanvak. Dit doen we door te informeren, inspireren, verbinden en faciliteren.