1. Home
  2. Keurmerken

Keurmerken

    

Noloc kent drie keurmerken voor loopbaanprofessionals en jobcoaches die een beroepserkenning willen behalen. Noloc vindt het belangrijk dat deskundige, kwalitatief hoogwaardige loopbaanprofessionals en jobcoaches herkenbaar zijn voor zowel opdrachtgevers als cliënten. Daarom stimuleert zij beroepserkenning. 

Het beroepsregister is openbaar en dus toegankelijk voor zowel opdrachtgevers als cliënten. Wie in het beroepsregister staat mag het bijbehorende keurmerk voeren en extern uitdragen. Ook dat draagt bij aan de herkenbaarheid van de opgebouwde en getoetste deskundigheid.

Afhankelijk van je achtergrond en ervaring zijn de meerdere beroepserkenningen mogelijk.
Hier vind je instructiefilmpjes over het aanvragen van het keurmerk.
 

Noloc rkend Loopbaanprofessional is de beroepserkenning van Noloc die kan worden toegekend aan professionals met tenminste 1 jaar beroepservaring als loopbaanprofessional. De erkenning wordt toegekend na toetsing aan de hand van een aantal beroepscriteria. 

Per 01 januari 2021 wordt deze erkenning vervangen door de nieuwe erkenning Register Loopbaanprofessional. het is niet meer mogelijk om via CRP / BOX de toetsingsprocedure voor Noloc erkend Loopbaanprofessional te doorlopen.

Noloc Erkend CMI Register Loopbaanprofessional. Voor deze erkenning, die kan worden verkregen na minimaal 3 jaar beroepservaring, geldt een uitgebreidere en geaccrediteerde toetsingsprocedure bij CMI. Noloc Erkend CMI Register Loopbaanprofessionals zijn gecertificeerd en mogen de beschermde titel RL voeren.

Per 01 januari 2021 wordt deze erkenning vervangen door de nieuwe erkenning Register Loopbaanprofessional. Het is niet meer mogelijk om de toetsingsprocedure voor Noloc Erkend CMI Register Loopbaanprofessional te doorlopen.

Noloc Register Jobcoach is de beroepserkenning van Noloc die kan worden toegekend aan professionals met tenminste 1 jaar beroepservaring als jobcoach. De erkenning wordt toegekend na toetsing aan de hand van een aantal beroepscriteria.

Meer weten over deze erkenning? Klik hier.