Keurmerken

Noloc kent twee keurmerken: Register Loopbaanprofessional en Register Jobcoach. Met als doel: deskundige en vakbekwame loopbaanprofessionals en jobcoaches die herkenbaar zijn voor opdrachtgevers en loopbaanklanten. Daarom stimuleert Noloc beroepserkenning. Wie in het openbare beroepsregister staat, mag het bijbehorende keurmerk voeren en extern uitdragen. Ook dat draagt bij aan de herkenbaarheid van de getoetste vakbekwaamheid.

Register Loopbaanprofessional

Keurmerk Register Loopbaanprofessional-zonder witrand

Het keurmerk Register Loopbaanprofessional (RL) is de beroepserkenning voor loopbaanprofessionals, die aantoonbaar vakbekwaam zijn, beschikken over hbo-niveau (NLQF6) en tenminste 1200 uur specifieke beroepservaring als loopbaanprofessional hebben. De erkenning wordt toegekend na toetsing op basis van het toetsingskader Loopbaanprofessional. 

Meer info over het keurmerk, de kosten en certificeringsprocedure vind je op de pagina Register Loopbaanprofessional

 

Register Jobcoach (RJ)

Keurmerk RJ nieuw HR

Het keurmerk Register Jobcoach (RJ) is de beroepserkenning voor jobcoaches die aantoonbaar vakbekwaam zijn, beschikken over hbo-niveau (NLQF6) en tenminste 1200 uur specifieke beroepservaring als jobcoach hebben. De erkenning wordt toegekend na toetsing op basis van het toetsingskader Jobcoach. 

Meer info over het keurmerk, de kosten en certificeringsprocedure vind je op de pagina Register Jobcoach.