1. Home
  2. Keurmerken

Keurmerken

    

Noloc kent twee keurmerken voor loopbaanprofessionals en jobcoaches die een beroepserkenning willen behalen. Noloc vindt het belangrijk dat deskundige, kwalitatief hoogwaardige loopbaanprofessionals en jobcoaches herkenbaar zijn voor zowel opdrachtgevers als cliënten. Daarom stimuleert zij beroepserkenning. 

Het beroepsregister is openbaar en dus toegankelijk voor zowel opdrachtgevers als cliënten. Wie in het beroepsregister staat mag het bijbehorende keurmerk voeren en extern uitdragen. Ook dat draagt bij aan de herkenbaarheid van de opgebouwde en getoetste deskundigheid.

Afhankelijk van je achtergrond en ervaring zijn er meerdere beroepserkenningen mogelijk.
 

 

Het keurmerk Register Loopbaanprofessional (RL) is de beroepserkenning van Noloc die kan worden toegekend aan loopbaanprofessionals met tenminste 1.200 uur specifieke beroepservaring als loopbaanprofessional. De erkenning wordt toegekend na toetsing aan de hand van een aantal beroepscriteria. Meer informatie over het keurmerk Register Loopbaanprofessional vind je hier.

 

Het keurmerk Register Jobcoach is de beroepserkenning van Noloc die kan worden toegekend aan professionals met tenminste 1.400 uur specifieke beroepservaring als jobcoach. De erkenning wordt toegekend na toetsing aan de hand van een aantal beroepscriteria.
Meer informatie over het keumerk Register Jobcoach vind je hier.