Studentlidmaatschap

Volg jij een Noloc geaccrediteerde opleiding tot loopbaanprofessional of jobcoach? Dan kom je in aanmerking voor het exclusieve studentlidmaatschap van Noloc! Maak met ruim 50% welkomstkorting kennis met Noloc en ontvang jouw persoonlijke certificeringsvoucher!

Ruim 50% korting op inschrijfkosten, contributie én certificering: grijp die kans!

Maak een jaar gebruik van alle lidmaatschapsvoordelen tegen het gereduceerde tarief van € 250,- in plaats van € 530,- exclusief btw* en ontvang tevens een persoonlijk certificeringsvoucher. Daarmee kun je binnen 3 jaar na afronding van je opleiding via een verkort certificeringstraject zonder verdere kosten opgaan voor je beroepserkenning.

* € 100,- eenmalige inschrijvingskosten, € 280,- contributie (2024), € 150,- certificeringskosten

Jouw voordelen voor een studentenlidmaatschap
Als student aan een Noloc geaccrediteerde opleiding kun je direct met korting gebruikmaken van alle Noloc lidmaatschapsvoordelen:

  • Onbeperkte toegang tot de Noloc Academie met webinars, e-learnings, podcasts en andere digitale leermiddelen
  • Gratis online abonnement op het vakblad LoopbaanVisie en 7 vakgerelateerde bladen
  • De mogelijkheid je aan te sluiten bij een kwaliteitskring of intervisiegroep
  • Gratis toegang tot vrijwel alle door Noloc georganiseerde online en offline bijeenkomsten
  • Een inspirerend en verbindend netwerk van zo’n 3600 vakgenoten

Eerst je opleiding afronden en dan: certificeren!
Als je jouw opleiding hebt afgerond, kun je je bij Noloc laten certificeren als Register Loopbaanprofessional of Register Jobcoach. Om het keurmerk te verkrijgen, toon je aan dat je beschikt over een hbo-opleiding (hbo-bachelor of NLQF6 werk- en denkniveau via een assessment), relevante vakkennis en 1200 uur werkervaring als loopbaanprofessional of jobcoach. Met je diploma van een geaccrediteerde loopbaan- of jobcoachopleiding voldoe je aan alle vakkennis-eisen, waardoor je vrijstelling krijgt voor het maken en indienen van een portfolio.

Wat brengt het keurmerk jou?
Als keurmerkhouder word je opgenomen in het openbare beroepsregister, mag je het bijbehorende keurmerk-logo voeren en de titel RL of RJ achter je naam zetten. Zo laat je aan je opdrachtgevers en coachees zien dat je aan de beroepseisen voldoet en staat voor kwaliteit en deskundigheid. Steeds meer bedrijven en organisaties vragen om het RL- of RJ-keurmerk, bijvoorbeeld bij aanbestedingen.

Hoe word je studentlid?
Het studentlidmaatschap van Noloc staat exclusief open voor studenten aan een door Noloc geaccrediteerde loopbaan- of jobcoachopleiding. Je kunt jezelf daarom alleen via de Noloc flyer van je opleider aanmelden. Na aanmelding en betaling ontvang je vervolgens een bevestiging en daarna kun je gebruik maken van de lidmaatschapsvoordelen van Noloc. Jouw persoonlijke certificeringsvoucher ontvang je na afronding van je opleiding. Je studentlidmaatschap wordt na 1 jaar automatisch omgezet naar een aspirant-lidmaatschap, tenzij je jouw lidmaatschap voor die tijd beëindigt.