Mentorbegeleiding voor (re)certificering

Wil je sparren met een ervaren collega?

Ben jij aspirant-lid van Noloc en wil je een stap verder zetten in je professionele ontwikkeling? Heb je behoefte aan advies op maat? Of ben jij bezig met je (re)certificering en loop je vast? Schakel een mentor in. Onderaan de pagina tref je een overzicht van beschikbare mentoren. Deze deskundige vakcollega's denken graag met je mee! 

Lees de ervaringen van mentor Marieke Langenberg

Hulp opbouw portfolio voor beroepsregistratie

De rol van de mentor is jou te begeleiden en feedback te geven bij de totstandkoming van je portfolio voor je beroepsregistratie als Register Loopbaanprofessional of Register Jobcoach. Feedback op de volledigheid van je portfolio en vooral op je wijze van reflecteren kan van doorslaggevende betekenis zijn voor een positief advies.

Je bent zelf verantwoordelijk voor wat je met de feedback doet, alsook de inhoud van je portfolio. Je mentor heeft een inspanningsverplichting en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van je dossier, noch voor het resultaat van de beoordeling ervan. Je mentor kan ervoor kiezen om deze afspraken vast te leggen in een begeleidingsovereenkomst, die jullie allebei ondertekenen, Een voorbeeld van een dergelijke begeleidingsovereenkomst vind je hier.

Aan de begeleiding bij beroepsregistratie zijn kosten verbonden: € 75,- exclusief btw. Je ontvangt hiervoor een factuur van de mentor.

Wil jij mentor worden?

Vind jij het leuk en belangrijk om je kennis en ervaring te delen met een vakcollega? Ben je gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional of Register Jobcoach? En wil jij graag jouw deskundigheid als mentor ook zelf aanscherpen tijdens periodieke bijeenkomsten met mede-mentoren? Solliciteer op de rol van mentor. Bekijk het functieprofiel en reageer nu 

Mentorschap en PE-punten 

Als mentor help je actief mee aan de deskundigheidsbevordering van je collega’s, en daarmee de ontwikkeling van het vakgebied. Daardoor breng je jouw rol als mentor ook in bij je eigen recertificering als Register Loopbaanprofessional. Het aantal PE-punten dat je als mentor kunt verdienen voor je portfolio, is afhankelijk van het aantal trajecten dat je als mentor hebt begeleid.

Evaluatie

Als beroepsvereniging streeft Noloc er naar om de professionalisering van haar leden te ondersteunen. Daarom vinden wij het belangrijk om ook te leren van de ervaringen van zowel mentoren als mentees. Wil je je ervaringen als mentor of mentee met ons delen? Vul het evaluatieformulier in en mail het naar Yolanthe de Goederen, Coördinator Certificeren via certificeren@noloc.nl.

Overzicht mentoren

Angela van Berkel

Jacqueline Brouwer-Blok

Sjanie Brussee

Inge van Erkel

Ria Freijsen, RL

Caroline Harder

Ben Schimmel

Maaike Droog

Ankie in 't Zandt

Debby Oppenoorth- Lux

Mareska Groen

Marieke Mulder

Mariska van der Pijl

Karla Wieringa

Sabien Coenen

Yvette Sibie

Erik Beelen

Angelique Appel-van Noordenburg

Marielle Obels

Frank van der Weiden

Max Küppers

Wilma de Haas

Renée Bergwerf

Ingrid Fijnheer

Harm Wiegersma

Anezka van de Weg

Loes de Blok

Corine de Vries

Birgit Bakker-Kok

Shereen Leissius

Ruud Sensen

Bernadette Kwaks

Rob Govers

Noortje Cremers

Carla Scholten

Petra Matser

Diane Frenay

Judith Wijnbergen

Corina Rossen

Bregje Dijkstra

Laura Houbolt

Emma van Dongen

Rianne Matze

Ciska Pittie

Cissy Ploegmakers

Marjolein Schepel

Jeannine Stappers

Rien Hordijk

Pauline Houwing

Marjo van Wersch

Marieke Langenberg

Sonja de Louw

Els Nijssen