Lid worden

Het Noloc lidmaatschap

Noloc is de groeiende en bruisende beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches, met meer dan 3.500 leden. Noloc bevordert de deskundigheid, zichtbaarheid en beschikbaarheid van kwalitatief hoogstaande loopbaanprofessionals en jobcoaches in de samenleving. Noloc is daarnaast bepalend bij de ontwikkeling van de loopbaanprofessie. Noloc is er voor jou! En ondersteunt jou in je vakontwikkeling.


Het Noloc-lidmaatschap kent vele voordelen. Je leest er alles over via Lidmaatschapsvoordelen.

Noloc biedt verschillende mogelijkheden om je aan te sluiten:

Aspirant lidmaatschap

Voor (aankomend) loopbaanprofessionals en jobcoaches die nog niet beschikken over het certificaat Register Loopbaanprofessional (RL) en/of Register Jobcoach (RJ). Na aanmelding als aspirant lid kun je van alle lidmaatschapsvoordelen gebruik maken, ook als ondersteuning bij het behalen van je certificering. Er wordt van jou als aspirant lid verwacht dat je je certificaat RL of RJ binnen een periode van 3 jaar behaalt. De kosten van certificering vind je via www.noloc.nl/keurmerken.

Contributie 2022:  € 260 op jaarbasis, eenmalige inschrijfkosten € 100, prijzen exclusief btw.

Lidmaatschap

Voor loopbaanprofessionals en jobcoaches die reeds beschikken over het certificaat Register Loopbaanprofessional (RL) en/of Register Jobcoach (RJ), en Noloc-lid willen worden om te kunnen genieten van alle lidmaatschapsvoordelen, waaronder kosteloze opname in het Noloc beroepsregister.

Contributie 2022: € 260 op jaarbasis, eenmalige inschrijfkosten € 100, prijzen exclusief btw 

Externe aansluiter

Voor loopbaanprofessionals en jobcoaches die al dan niet beschikken over het certificaat Register Loopbaanprofessional (RL) en/of Register Jobcoach (RJ), en na certificering willen worden opgenomen in het Noloc beroepsregister zonder Noloc-lid te worden. Het beschikken over een aansluitnummer als Externe aansluiter is noodzakelijk om het certificeringsproces te kunnen opstarten.

Registerbijdrage 2022: € 195 op jaarbasis ingaande na certificering, eenmalige inschrijfkosten ten behoeve van verkrijging aansluitnummer € 100, prijzen exclusief btw

Noloc Young Professional

Voor hbo- en wo-studenten die een meerjarige voltijd- of deeltijdstudie volgen op het gebied van Organisatie, Mens en Arbeid, dan wel niet langer dan 3 jaar geleden een dergelijke studie succesvol hebben afgerond. Aan te tonen d.m.v. uploaden collegekaart dan wel getuigschrift.

Platformbijdrage 2022: € 50 op jaarbasis, eenmalige inschrijfkosten € 25, prijzen exclusief btw


Wil je je als (aspirant)lid, externe aansluiter of young professional aanmelden bij Noloc? Ga dan naar het aanmeldingsformulier.