Adverteren

  Bij onze beroepsvereniging zijn ruim 3600 leden, zowel loopbaanprofessionals als jobcoaches, aangesloten. Daarnaast hebben we een groot netwerk op het gebied van werk, de arbeidsmarkt en loopbaanbegeleiding. Zoals bijvoorbeeld HRM- en HRD-professionals, docenten, wetenschappers, studenten en decanen. Dat maakt Noloc een interessante advertentie-partner. Bekijk de mogelijkheden en meld je aan als adverteerder.

  Opleidingen en nascholingen

  Wil je jouw opleidingen en/of nascholingen, die niet door Noloc geaccrediteerd zijn, onder de aandacht brengen? Dat kan via onze website! De kosten hiervoor zijn € 495,- exclusief btw voor het adverteren van 1 opleiding en € 1000,- exclusief btw voor maximaal 3 opleidingen. De tarieven zijn per kalenderjaar zijn jaarlijks opzegbaar vóór 1 december. Jouw opleiding- of nascholingsactiviteit vind je dan op deze pagina. Wil je meer dan één opleiding tegelijk aanmelden neem dan contact op met ons secretariaat. Zij dragen dan zorg voor een juiste afhandeling en facturatie.

  Online banner Producten en diensten

  Wil jij met jouw product of dienst adverteren in de maandelijkse online nieuwsbrief ‘Nieuwsflits’? De kosten in 2024 bedragen € 395,- exclusief btw per plaatsing. Meer info: info@noloc.nl

  Vacatures

  Zoek jij een loopbaancoach/adviseur of jobcoach? Een re-integratieadviseur of mobiliteitsadviseur? Of juist een studiekeuzebegeleider? Maak gebruik van het grote netwerk van Noloc en breng jouw vacature gericht onder de aandacht via onze uitingen. Het bereik is enorm. Daarnaast ben jij ervan verzekerd dat je een deskundige loopbaanspecialist werft voor jouw organisatie!

   Tarief voor eenmalige plaatsing 2024

  • € 275,- exclusief btw (leden)
  • € 375,- exclusief btw (niet-leden)

   Tarief voor plaatsing van 5 vacatures (binnen 12 maanden)

  • € 1250,- exclusief btw (leden)
  • € 1700,- exclusief btw (niet-leden)

   Jouw voordelen

  • Vermelding op de vacaturepagina (60 dagen)
  • 1x vermelding op LinkedIn (9000 volgers)
  • 1x vermelding in de Nieuwsflits (3600 abonnees)

  Meld nu je vacature aan
  Stuur een mail naar info@noloc.nl.