Adverteren

  Bij onze beroepsvereniging zijn ruim 3600 leden, zowel loopbaanprofessionals als jobcoaches, aangesloten. Daarnaast hebben we een groot netwerk op het gebied van werk, de arbeidsmarkt en loopbaanbegeleiding. Zoals bijvoorbeeld HRM- en HRD-professionals, docenten, wetenschappers, studenten en decanen. Dat maakt Noloc een interessante advertentie-partner. Bekijk de mogelijkheden en meld je aan als adverteerder.

  Opleidingen en nascholingen

  Wil je jouw opleidingen en/of nascholingen, die niet door Noloc geaccrediteerd zijn, onder de aandacht brengen? Dat kan via onze website! De kosten hiervoor zijn € 695,- exclusief btw per kalenderjaar en het is jaarlijks opzegbaar vóór 1 december. Jouw opleiding- of nascholingsactiviteit vind je dan op deze pagina.

  Producten en diensten

  Wil jij met jouw product of dienst vermeld worden in de ledennieuwsbrief ‘Nieuwsflits’? De kosten zijn
  €395,- exclusief btw per plaatsing in de nieuwsbrief, die elke maand verschijnt.

  Vacatures

  Op onze vacaturepagina staan interne vacatures, vanuit de beroepsvereniging, vermeld. Daarnaast is het mogelijk dat bedrijven hun vacatures plaatsen onder de noemer Externe vacatures. Het bereik is groot en treft zowel leden als niet-leden. De investering voor het plaatsen van een online vacature voor 60 dagen is:

  • € 295,- exclusief btw voor Noloc-leden
  • € 395,- exclusief btw voor niet-leden

  De kosten voor een eenmalige additionele plaatsing in de Noloc-nieuwsbrief zijn € 200,- exclusief btw. De nieuwsbrief verschijnt 12 keer per jaar aan het einde van elke maand.

  Interesse?

  Je bent van harte welkom om je advertentie kenbaar te maken. Stuur bij interesse ons een mail.