Noloc Academie

  Welkom bij de Noloc Academie! Wil jij je ook verder ontwikkelen op een moment dat het jou uitkomt? Neem dan een kijkje in het uitgebreide, speciaal voor Noloc-leden geselecteerde aanbod van webinars, e-learnings, podcasts en essentials.

  Klik op onderstaande afbeelding om direct naar de Noloc Academie te gaan (eerst inloggen).

  Promokit Banner 01 - Noloc Academie

  Met de online Noloc Academie – een samenwerking met SkillsTown – krijg je als lid zonder verdere kosten beschikking over een schat aan materialen ten behoeve van je eigen ontwikkeling.  

  Er zijn verschillende leervormen, zodat je zelf kunt kiezen op welke manier je leert:

  • E-learnings. Interactieve modules,  opgebouwd uit verschillende hoofdstukken met video’s, oefeningen en voorbeelden uit de praktijk.
  • Webinars. In deze live uitzendingen van 30/60 minuten vertelt een expert de belangrijkste highlights van een (vaak actueel) thema. Live te volgen én later terug te kijken.
  • Essentials. Met deze micro-cursussen kun je snel kennis opdoen of opfrissen; essentials zijn nooit langer dan 5 minuten.
  • Podcasts. Leren nog gemakkelijker gemaakt; de podcasts zijn overal en op elk moment te beluisteren.
  • Persoonlijke scans. Met de scans krijg je inzicht in je eigen vaardigheden zodat je gerichter aan je ontwikkeling kunt werken.

  Binnen de Noloc Academie vind je ook alle door Noloc ontwikkelde webinars terug én de Noloc colleges, die zijn ontwikkeld in het kader van het jubileum.

  Dit is de top vijf van webinars die leden in de afgelopen tijd bekeken:

  1. Familiekracht
  2. Inspirerende filmfragmenten voor loopbaan en coaching
  3. Een leven lang kiezen
  4. Het lichaam als kompas op het loopbaanpad
  5. Nieuwe wijn in nieuwe zakken: op naar een skillsgerichte arbeidsmarkt.

  Wil je een webinar live bijwonen? Meld je dan aan via de agenda op de Noloc-site; hierdoor krijg je toegang om het webinar live via de Noloc Academie te volgen.

  Wil je het webinar graag op een later tijdstip bekijken? Dan hoef je je niet aan te melden. Je kunt alle webinars op ieder gewenst tijdstip terugkijken.

  Kom regelmatig terug; we vullen de Noloc Academie geregeld aan met nieuwe content.