Noloc Academie

  Ben jij Noloc-lid?

  Log in op 'Mijn Noloc'. En klik op onderstaande afbeelding. Je hebt direct toegang tot de Noloc Academie.

  Promokit Banner 01 - Noloc Academie

  Geen lid? 

  De Noloc Academie is een samenwerking tussen Noloc en Skillstown. In de Noloc Academie is een schat aan actuele digitale materialen opgenomen, die relevant zijn voor het werk en de ontwikkeling van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Het uitgebreide, speciaal voor Noloc geselecteerde en ontwikkelde aanbod van webinars, e-learnings, podcasts, essentials (micro-cursussen), Noloc colleges en personal scans maakt het mogelijk om gericht aan je ontwikkeling te werken. Noloc-leden maken gratis gebruik van de Noloc Academie.

  Nog niet aangesloten bij Noloc? Bekijk de lidmaatschapsvoordelen en meld je aan

  Nieuwsgierig naar de Academie? Bekijk dit filmpje. 

  Ontwikkellijnen

  De professionaliseringsmogelijkheden binnen Noloc zijn gerelateerd aan zes ontwikkellijnen. De ontwikkellijnen zijn gebaseerd op het Noloc beroepsprofiel en faciliteren loopbaanprofessionals en jobcoaches en dienen als hulpmiddel voor ontwikkel- en groeimogelijkheden en als houvast bij (re)certificering.

  Iedere ontwikkellijn kent zijn eigen symbool. Bij de informatie over bijeenkomsten, achtergrondartikelen, webinars, essentials, e-learnings, live-streams, masterclasses, etc. zullen deze symbolen steeds herkenbaar terug te vinden zijn. Zo kun je precies zien binnen welke ontwikkellijn je je aan het ontwikkelen bent.

  Zie je bijvoorbeeld dit symbool Voorbeeld symbool ontwikkellijn2  bij een bijeenkomst staan. Dan weet je dat deze bijeenkomst binnen de ontwikkellijn methoden & technieken past.