Loopbaancongres

Logo ZIN360ZIN360, dé hybride talkshow

Komt er in 2021 een loopbaancongres? Nee, dat is ook dit jaar helaas niet mogelijk, maar wel dé hybride talkshow van het jaar!
ZIN360 op dinsdag 16 november                           Tickets zijn hier te koop!

Zingeving in de praktijk

Op 16 november zendt Noloc vanuit TivoliVredenburg dé hybride talkshow van het jaar uit. De thematiek? Zingeving in de praktijk. Want wat we allemaal gemeen hebben is dat we plezier in ons werk en leven willen hebben. Maar hoe behoud je dat of krijg je dat weer terug als het leven weerbarstiger blijkt te zijn dan je wilt? Neem je de regie of reageer je op wat er op je afkomt?

Wat kun je verwachten?

Aan de hand van het bekende Ikigai model gaan we het gesprek aan met elkaar. Door te weten wat jouw Ikigai oftewel je purpose of life is, sta je stil bij datgene wat je inspireert en waar je echt energie van krijgt. Het helpt je makkelijk keuzes te maken die goed zijn voor je gezondheid, je vriendschappen en je werk.

Ikigai en (loopbaan)coaching
En hoe kan Ikigai ondersteunend zijn wanneer je  met jouw klanten de diepte ingaat om inzicht te krijgen in verlangens en wensen met als doel een fundament te leggen voor toekomstige groei?

Tijdens een vijf kwartier durende wervelende talkshow praten we met elkaar over zingeving in de praktijk. We gaan in gesprek met experts en vakgenoten, delen inzichten en tips en willen deelnemers concrete houvast bieden én inspireren. Kortom een niet te missen talkshow waar je ook nog eens live bij aanwezig kunt zijn.

Exclusieve masterclass

Als afsluiter en waardevolle extra van het hybride event Zin360 is er een exclusieve masterclass van een professionele Ikigai coach, speciaal voor de live deelnemers van het hybride event.

Programma:
14.00 - 14.30 uur 
Ontvangst Noloc ZIN360

14.30 - 16.00 uur
Uitzending ZIN360 talkshow

16.00 - 16.15 uur
Pauze

16.15 - 17.15 uur
Masterclass IKIGAI

17.15 - 18.00 uur
Start netwerkborrel

18.00 uur
Einde ZIN360

Interesse?

Kosten voor live deelname aan het hybride event zijn voor Noloc-leden € 99,00 excl. btw en administratiekosten en voor geïnteresseerden € 139,00 excl. btw en administratiekosten.

De talkshow is op de dag zelf kosteloos online te bekijken wanneer je Noloc lid bent. Ben je geïnteresseerd, maar geen lid van Noloc, dan kun je ZIN360 online volgen voor € 10,00 excl. btw en administratiekosten.

Noloc volgt de regels van de overheid ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Dat betekent dat er door omstandigheden altijd een kans is dat het event alleen online mogelijk is.

Tickets zijn hier te koop!

FAQ Noloc Loopbaancongres

 

Terugblik eerdere loopbaancongressen

Al jaren is het loopbaancongres van Noloc is een van de best bezochte en hoogst gewaardeerde congressen in Nederland. 

Loopbaancongres 2020 

In 2020 was het niet mogelijk om 1000 leden een geweldige dag aan te bieden met vakgerichte content. Wél is er een prachtig Magazine gemaakt ter ere van het 30-jarig jubileum van Noloc.

Loopbaancongres 2019

Het Noloc Loopbaancongres 2019 vond plaats in Spant te Bussum en had als thema ontwikkelen. Vanuit drie invalshoeken, politiek & maatschappij, cliënt & methodiek en professie & professional, belichten we de facetten van een Leven Lang Ontwikkelen. Tijdens het Congres werd nieuw ontwikkelde expertise gedeeld. Daarnaast zijn er presentaties geweest van ‘good practice’ voorbeelden en ervaringen van 'Loopbanen in Ontwikkeling'. 
Minister Wouter Koolmees had een boodschap voor de bezoekers van het Loopbaancongres 2019. Kijk hier de boodschap terug. 

Terugblik 2019  1-4

Kijk hier de congresfilm terug.

Kijk hier voor de boodschap van minister Koolmees. 

Kijk hier voor de foto's.

Klik hier voor de presentaties.