1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Werken aan je Noloc Beroepserkenning voor loopbaanprofessionals
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 18-10-2018 Waar | De Koningshof Heerenveen
Werken aan je Noloc Beroepserkenning voor loopbaanprofessionals

Het maximale aantal deelnemers is 30 personen.

Beschrijving

Waar en wanneer 
Deze workshop vindt plaats op donderdag 18 oktober 2018. Aanmelden voor deze bijeenkomst is mogelijk vanaf donderdag 6 september. 

Locatie
De Koningshof
Prinsenweg 1
8443 DN Heerenveen

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Je bent aspirant lid geworden met de bedoeling om de Noloc Beroepserkenning te behalen en gebruik te maken van de vele voordelen die het volledige lidmaatschap biedt. Belangrijk aspect is dat de beroepserkenning zowel jouw werk als je positie als loopbaanprofessional in de markt versterkt.

Bij aanmelding heb je drie jaar gekregen om een dossier op te bouwen. Wij snappen dat het in jullie drukke werkleven niet eenvoudig is om tijd hiervoor te maken. Wij horen vaak over de weerstand die op dit onderwerp zit maar ervaren ook dat eenmaal aan de slag en afgerond het een zeer voldaan gevoel geeft. Het is ontzettend gaaf om al je professionalisering nog eens op een rijtje te zetten. En wat is leuker dan je succesverhalen nog eens door te nemen en op te reflecteren. Dat geeft energie; je leert er weer van. 

Om je daarbij te ondersteunen hebben mentoren van Noloc besloten de workshop "Werken aan je NOLOC Beroepserkenning" te organiseren. Deze workshop wordt op 18 oktober in Heerenveen gegeven, waarbij ook mentoren uit de regio aanwezig zullen zijn. In het kader van het in elkaar vlechten van de Noloc Erkenning en CMI Registratie (2020) adviseren wij je daar niet op te wachten. 

Om de workshop zo effectief mogelijk te laten zijn, vragen we wat voorbereidend werk te doen. Op de avond zelf kun je dan gerichte vragen stellen, krijg je feedback op je Beroepsgerichte CV en Casus en indien mogelijk ga je die verder uitwerken. Deelname aan de workshop vergroot de kans dat je dossier in één keer goedgekeurd wordt en je de status van 'Noloc erkend Loopbaanprofessional' verwerft. De workshopbegeleiders (mentoren)  bieden je hierbij extra ondersteuning. Na de workshop kun je altijd nog een mentor in de regio consulteren.

Uitvoerders workshop
Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Peter Jansen en Michaël van den Elshout.