Over Succes met je carrière! - workshop over actuele dilemma’s

06
06
24

Succes met je carrière! - workshop over actuele dilemma’s

Gedoe op de werkvloer is bekend terrein voor loopbaancoaches. Onze kandidaten kunnen veel last hebben van dominante collega’s, machtsstrijd, discriminatie of grensoverschrijdend gedrag. Actuele thema’s waar de kranten mee vol staan, maar hoe bespreek jij ze met je loopbaankandidaten? In deze workshop van Jolan Douwes en Map Oberndorff ga je zelf met praktijkvoorbeelden aan de slag. De trainers beschreven ze in hun onlangs verschenen boek ‘Succes met je carrière!’ In kleine groepen bespreek je hoe je loopbaankandidaat meer grip op de situatie kan krijgen. Map en Jolan geven daarna extra handvatten in de vorm van oefeningen en achtergrondinformatie.

Aan het einde van deze bijeenkomst:
- weet je welke vragen je aan je loopbaankandidaat kan stellen over onderwerpen als conflicten op de werkvloer of een onveilige werkcultuur
- ben je in staat jouw loopbaankandidaat te begeleiden wanneer hij of zij hier heftige emoties over heeft
- weet je hoe je kan bijdragen aan meer zicht en grip op de situatie

Jolan Douwes en Map Oberndorff zijn journalist en loopbaancoach. Samen schreven ze het boek ‘Succes met je carrière!’ en zijn ze eigenaar van loopbaanbureau Kantel Coaching. Hun interviews en artikelen staan onder meer in Het Financieele Dagblad. Bij carrièreplatform Intermediair hebben ze afwisselend een maandelijkse loopbaanrubriek. Van Map verschijnt eind april het boek ‘De relatiemonologen’, dat ze met Sanne Kloosterboer schreef.
Jolan en Map
Foto: Liza Schakel/Managementboek

Datum & tijd
Donderdag 6 juni 2024
13:30 - 16:00 uur
Inloop vanaf 13:00 uur

PE-Punten
Voor deze bijeenkomst ontvang je 2 PE-punten. Klik hier voor meer informatie over PE-punten.

Deze bijeenkomst vindt fysiek plaats in Diemen. Daarmee wordt de bijeenkomst niet online uitgezonden en is het niet mogelijk om online deel te nemen of de bijeenkomst op een later moment terug te kijken.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Aan deelname zijn geen kosten verbonden

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering na 29 mei 2024 of afwezigheid op de dag zelf, zijn wij genoodzaakt je € 45,- exclusief btw in rekening te brengen.