1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Webinar: Zelfsturende teams; welke competenties zijn nodig bij de professional?
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 28-06-2018 Waar | Online
Wie | vanuit Noloc; Fran├žoise Wijnbergen
Webinar: Zelfsturende teams; welke competenties zijn nodig bij de professional?

Beschrijving

Waar, wanneer en inschrijven
Dit webinar vindt plaats op donderdag 28 juni om 20.00 uur via Online Seminar. Inschrijven voor het webinar; klik op deze link. Het is dus niet mogelijk om je via de reguliere Noloc manier aan te melden. Wil je dat je deelname aan het webinar naderhand zichtbaar wordt in je profiel op de Noloc-website? Vergeet dan niet je lidnummer in te voeren!

Onderwerp
Buurtzorg Nederland is al jaren een aantrekkelijke werkgever die zich onderscheidt door te werken met zelfsturende teams. Werken binnen een zelfsturend team gaat niet bij iedereen vanzelf. Françoise Wijnbergen gaat in op de benodigde competenties en hoe bij de werving & selectie goed wordt gekeken wat het potentieel is om deze competenties (verder) te ontwikkelen.

Relevantie voor loopbaanprofessionals en jobcoaches
Wat betekent het als een kandidaat jarenlang in een hiërarchische organisatie heeft gewerkt en nu  binnen een zelfsturend team wil gaan werken? Waar moet je rekening mee houden en hoe kun je cliënten hierop coachen? De informatie is bruikbaar voor zowel een beginnende als een ervaren loopbaanprofessional.

Achtergrond gastspreker
Françoise Wijnbergen is jarenlang werkzaam binnen het vakgebied HRM en werkt nu binnen Buurtzorg Nederland als HR coach en verricht werkzaamheden voor haar eigen bedrijf PuurTalent. Klik hier voor meer informatie over haar achtergrond.