1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Hoe je verkoopt zonder te verkopen
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 15-03-2018 Waar | Van der Valk Hotel (Groningen - Hoogkerk)
Wie | vanuit Noloc; Jikkie Has
Hoe je verkoopt zonder te verkopen

Het maximale aantal deelnemers is 35 personen.

Beschrijving

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan vanaf 1 februari. 

Waar en wanneer 

Deze regiobijeenkomst vindt plaats op donderdag 15 maart 2018.

Locatie
Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk
Borchsingel 53
9766 PP Eelderwolde

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Is het aanbod oriënterend of verdiepend
Deze workshop is verdiepend waarbij de deelnemers concreet aan de slag gaan

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Deze workshop is voor diegenen die op zoek zijn naar praktische tools en/of last hebben van belemmerende overtuigingen om zichzelf goed in de markt te zetten. Tegenwoordig is het voor zowel zelfstandig loopbaanadviseurs als degenen in loondienst enorm belangrijk om jezelf in de markt te zetten. Hoe doe je dat op een manier die bij je past en zonder dat je verkoperig over komt? 

Onderwerp
Valkuilen tijdens verkoopgesprekken; hoe voer je nou een verkoopgesprek zodat klanten 'Ja' tegen jou zeggen en belemmerende overtuigingen niet langer een rol spelen.  

Werkwijze
De workshop is informatief, praktisch en interactief. Je wordt aan het denken én aan het werk gezet met leuke oefeningen, waardoor je op een nieuwe manier naar verkopen gaat kijken.

Achtergrond gastspreker
Begonnen als managementtrainnee bij één van de grootste werkgevers van Nederland kwam Jikkie Has er na een paar jaar achter dat ze andermans droom leefde. Wat wilde Jikkie écht? Met haar NLP-Practioner opleiding, NIMA-B diploma en een Businesscoachopleiding op zak, is zij volop in crisistijd en zonder ervaring haar bedrijf Maak werk van je Merk gestart (zie www.maakwerkvanjemerk.nl). Binnen 1 jaar was zij financieel zelfstandig en sindsdien is haar bedrijf nog steeds groeiende. Dit is ook wat ze haar klanten leert op een hele praktische manier. Tot op de dag van vandaag laat zij zich coachen om zowel het beste uit haarzelf als het beste uit haar klanten te halen!