1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Boven de Lijn
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 04-04-2017 Waar | Theater de Omval Diemen
Wie | vanuit Noloc; Berry Koeleman
Boven de Lijn

Het maximale aantal deelnemers is 35 personen.

Beschrijving

Waar en wanneer:
Deze regiobijeenkomst vindt plaats op dinsdag 4 april 2017. Aan- en afmelden kan alleen via de website.

Locatie
Theater De Omval
Ouddiemerlaan 104
1111 CL Diemen

Tijden
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Is het aanbod voor beginnende of ervaren loopbaanprofessionals? 
De Drama- en de Winstdriehoek spelen continu een rol: in bedrijven, maar ook in privésituaties. Samenwerken met anderen verloopt een stuk prettiger als je weet hoe je jezelf en anderen uit de Dramadriehoek onder de lijn krijgt, en weer die weg naar de Winstdriehoek boven de lijn vindt. Boven de Lijn leert 100% verantwoordelijkheid te nemen, feedback te zien als een uitnodiging om te groeien. Het onderwerp is relevant voor loopbaancoaches om cliënten die moeilijk in beweging komen weer op het goede spoor te krijgen.

Omschrijving onderwerp
De gedachte achter Boven de Lijn is een Focus op Positief Denken en Doen. Met die focus blijdschap op het werk en in je leven te realiseren. We maken mensen bewust van hun negatieve gedachten, gedrag en gewoonten. Met de Boven de Lijn methode transformeren we mensen naar positieve gedachten, gewoonten en gedrag.

Boven de lijn is het leven leuk en gaat alles je gemakkelijk af. Boven de Lijn is de WinstDriehoek. Boven de Lijn gebeuren de leuke dingen, de mooie momenten en de blije gebeurtenissen.

We inspireren anderen om persoonlijk te groeien en zo veel mogelijk Boven de Lijn te zijn. De WinstDriehoek kent drie peilers en dat betekent:

1. WAARDERING

Als je Boven de Lijn bent waardeer je jezelf en de anderen om je heen.  Je herkent het beste in anderen en vertelt ze dat ook. Je focust op de positieve dingen in de wereld en benoemt dit. Je bent hier dagelijks actief mee bezig.

2. 100% VERANTWOORDELIJKHEID

Boven de Lijn neem je 100% verantwoordelijkheid en denkt en doet in positieve acties. Dus: Hoe kan ik ………. en dan een positieve actiestap ondernemen. Je ziet problemen als een uitdaging en feedback als een uitnodiging tot groei, ongeacht de manier waarop die wordt gegeven. Zo kun je nog beter je kwaliteiten ontwikkelen en inzetten.

3. AUTHENTICITEIT

Boven de lijn ben je authentiek. Onder authentiek zijn verstaan we: ja is ja, nee is nee. Je spreekt uit wat waar is voor jou.  Authentieke mensen zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen.
Je luistert naar én volgt je gevoel. Je neemt beslissingen met je hart en stuurt ze met je hoofd. Je kent je kwaliteiten en zet die maximaal in om het beste uit jezelf te halen.

Werkwijze
Doel van Boven de Lijn methode is Meer plezier op het werk. Voor iedereen. Dat is waar wij voor staan bij Boven de Lijn. We inspireren bedrijven en organisaties tot een Focus op Positief Denken en Doen. Een team dat plezier heeft met elkaar, bereikt de beste resultaten. En een 9+ gevoel bij de klant! 

Achtergrond gastspreker
Berry Koeleman is een ondernemer in hart en nieren. Hij bracht een tiental eigen bedrijven tot grote bloei en was al op 27-jarige leeftijd multimiljonair. Zijn financiële achtergrond, trackrecord en ondernemersgeest maken hem tot de ideale sparringpartner voor ondernemers die willen groeien en succesvol willen zijn. Koeleman is de drijvende kracht achter Boven de Lijn BV. Hij traint en adviseert ondernemers en directie- en managementteams in binnen- en buitenland.