Terug naar overzicht

14
04
20

Webinar: Versterk je Boodschap - 9 inzichten uit de beïnvloedingspsychologie

Wie: Merianka Lesage
Waar: Online

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Voor alle Noloc-bijeenkomsten in mei en juni zijn wij momenteel aan het inventariseren of deze online toch doorgang kunnen hebben of dat wij deze verplaatsen naar een later moment in het jaar. Ook zijn wij druk doende om extra webinars in te lassen zodat we ons allemaal ook in deze periode kunnen blijven bijscholen in ons vak. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden hier terug te kijken.

Waar, wanneer en inschrijven
Dit webinar vindt plaats op dinsdag 14 april 2020 om 20.00 uur. Aanmelden kan via de website! Log in op de website en meld je met de aanmeldknop onderaan deze pagina aan voor 14 april 16.00 uur. Hierdoor krijg je toegang om het webinar live via de online Noloc leeromgeving te volgen. 
Wil je het webinar graag op een later tijdstip bekijken? Dan hoef je je niet aan te melden. Wanneer je naar de online Noloc leeromgeving gaat, kun je het webinar op ieder gewenst tijdstip bekijken. 

Onderwerp
In deze bijzondere tijden zijn we als loopbaanprofessionals steeds meer op zoek naar alternatieven voor de face-to-face ontmoetingen. De contacten verplaatsen zich naar de telefoon en naar de vele mogelijkheden die er online zijn. Dat maakt dat je online zichtbaarder bent dan ooit. Maar hoe zorg je er voor dat jouw boodschap goed overkomt en blijft hangen, of zoals in de marketing wel wordt gezegd, je een ‘plakfactor’ creëert in jouw communicatiemiddelen?

Merianka deelt in dit webinar haar checklist voor een boodschap met impact. De checklist biedt een praktisch kader, en kan je gebruiken om jouw communicatiemiddelen nog eens kritisch te bekijken en waar nodig aan te scherpen.

Na het webinar heb je een 9-tal inzichten om mensen te boeien, te inspireren en te overtuigen. Eyeopeners uit de psychologie, neuromarketing en beeldtaal zorgen ervoor dat je een praktische vertaalslag kunt maken. 
De checklist kan je na het webinar vinden op de Noloc website.

271 / 500 personen aangemeld.