25
09
20

Online workshop 'Veerkrachtig omgaan met de impact van Corona met behulp van ACT'

Wie: Floor Reeze
Waar: Online

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Nu we elkaar weer in beperkte(re) aantallen en met aangescherpte maatregelen mogen ontmoeten zijn wij druk doende de fysieke bijeenkomsten opnieuw te plannen. Uiteraard conform de richtlijnen en in nauw overleg met de betrokken locaties om ieders veiligheid te waarborgen. Ook blijven wij webinars en online workshops aanbieden. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden terug te kijken, klik hier.

Waar en wanneer 
Deze online workshop vindt plaats op vrijdag 25 september 2020 om 09.00 uur. Aanmelden is tot dinsdag 22 september 09.00 uur mogelijk via de website. 
Je ontvangt 2 dagen voor start een bevestiging van deelname met daarin een link om deel te nemen aan de online live workshop via ZOOM.

Programma
09.00 uur - Start workshop
10.30 uur - Einde workshop

Onderwerp
Corona zet de wereld op zijn kop en heeft ongetwijfeld ook (grote) impact op jouw werk als coach. Mogelijk heb je te kampen met  verlies van klanten en onzekerheid wat betreft werk en inkomen.  Misschien heb je ineens zeeën van tijd of ben je juist ongelofelijk druk.

Hoe ga je veerkrachtig om met de huidige situatie en zaken als:

•       verlies van baan/inkomen

•       onzekerheid wat betreft de toekomst

•       mogelijke spanningen door de ongewone thuissituatie 

En ook:

•      Wat brengen deze nieuwe ervaringen je?

•      Hoe kun je, binnen deze omstandigheden, zoveel mogelijk je tijd en energie (blijven) besteden aan de dingen die er voor jou toe doen (je waarden)

•      Hoe kun je de ervaringen die je nu opdoet meenemen in je werk als loopbaancoach? Om van daaruit nog beter te kunnen aansluiten bij je coachees?  Omgaan met wat je nu ervaart, de link leggen naar het aangaan van nieuwe ervaringen (met de weerstanden, onzekerheden en ongemak die dit vaak ook oproept). En dit ook inzetten om je coachees meer in beweging te brengen.

In deze online workshop krijg je een voorproefje van ACT (Acceptance and Commitment Training). Het is een innovatieve methode, gericht op het stimuleren van de flexibiliteit en het verbeteren van de veerkracht van mensen. Met praktische en ervaringsgerichte oefeningen leer je minder te vechten tegen je gevoelens en gedachten. Je leert vermijdingsgedrag te ondermijnen en je te richten op zaken die je op directe wijze kunt beïnvloeden, zoals je eigen gedrag, in plaats van controle proberen te krijgen over ervaringen die niet direct te beïnvloeden zijn, zoals je emoties en gedachten. 

Coachen met ACT zorgt niet alleen voor bewustwording en nieuwe inzichten bij coachees maar leidt daarbij tot beweging en tot duurzaam ander (meer waardengericht) gedrag. 

Over de spreker
Floor Reeze is een zeer ervaren loopbaancoach en –trainer en werkt daarnaast als trainer/docent en supervisor op het gebied van ACT en Coaching. Ze is opgeleid als loopbaancoach, trainer en ACT op-leider.

Ze zet ACT veelvuldig in coaching en leidt (loopbaan)coaches op om deze methodiek in te zetten in hun eigen coachpraktijk. Daarnaast verzorgt ze trainingen DNA-V (ACT voor jongeren)

35 / 37 personen aangemeld.