04
03
20

Innovatiewerkplaats – SLIM-regeling

Waar: Het Oude Tolhuys, Utrecht

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Voor alle Noloc-bijeenkomsten in april en mei zijn wij momenteel aan het inventariseren of deze online toch doorgang kunnen hebben of dat wij deze verplaatsen naar een later moment in het jaar. Ook zijn wij druk doende om extra webinars in te lassen zodat we ons allemaal ook in deze periode kunnen blijven bijscholen in ons vak. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden hier terug te kijken.

Waar en wanneer 
Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 4 maart 2020. Kosteloos afmelden kan tot zondag 1 maart 18.00 uur.   

Locatie
Het Oude Tolhuis
Weg naar Rhijnauwen 13-15
3584 AD Utrecht

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
21.00 uur - Einde bijeenkomst 

Onderwerp
De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 €48 miljoen per jaar beschikbaar voor initiatieven gericht op het stimuleren van leren en ontwikkelen in het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast komt € 1,2 miljoen beschikbaar om leren en ontwikkelen te stimuleren in grootbedrijven uit de landbouw-, horeca- en recreatiesector. 

Vanaf 2 maart 2020 kunnen partijen subsidie aanvragen voor initiatieven gericht op leren en ontwikkelen, zoals:
-onderzoeken van scholings- en opleidingsbehoeften
-laten ontwikkelen van loopbaanadviezen voor werkenden in de onderneming.
-ontwikkelen of invoeren van een methode die werkenden in de onderneming stimuleert hun kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen. 

Wil je als loopbaanprofessional met de SLIM-regeling gaan werken en ben je benieuwd hoe je deze kunt inzetten? Op woensdag 4 maart a.s. organiseren wij een innovatiewerkplaats: Noloc informeert en stimuleert leden om zich met elkaar te verbinden en samen te creëren. We gaan met elkaar in gesprek om te onderzoeken welke kansen en mogelijkheden de SLIM-regeling biedt. Na een korte inleiding en vragenronde ga je zelf aan de slag, samen met je collega’s, om een eigen aanpak en actieplan op te stellen.  

Voorbereiding op de bijeenkomst:
- Wij hebben de omvangrijke informatie over de SLIM-regeling bestudeerd en samengevat in enkele pagina’s.  Wij vragen je tevoren de samenvatting over de SLIM-regeling te lezen zodat tijdens de bijeenkomst co-creatie ook echt centraal kan staan.
- Heb je vragen over de regeling zelf, mail deze dan uiterlijk vrijdag 28 februari naar marktontwikkeling@noloc.nl

Klik hier voor meer informatie over de SLIM-regeling, de aanvraagtijdvakken en de aanvraagcriteria. 

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie dagen / 72 uur voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 45,- excl. btw in rekening gebracht. 
Wanneer er sprake is van een weerswaarschuwing vanuit het KNMI (code geel, code oranje of code rood), komt de annuleringsregeling te vervallen.

75 / 80 personen aangemeld.