Praktische info loopbaancongres 2023

Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden voor deelname en de kosten van de diverse tickets. 

Tickets

Noloc loopbaancongres 29 juni
Jij betaalt voor het Noloc loopbaancongres op 29 juni a.s. € 245,-. Uiteraard krijg je hier PE-punten voor t.b.v. jouw portfolio. 

IAEVG-conferentie 28 t/m 30 juni
Wil jij de gehele IAEVG-conferentie volgen? De kosten bedragen € 595,- voor een 3-daags ticket. Een dagticket kost voor IAEVG-leden/Noloc-leden € 245,- en voor niet-leden € 295,-. 

Online deelname presentaties
Minder tijd, maar wil je toch inspiratie opdoen? Dan is het mogelijk om online de presentaties te volgen van de internationale keynote sprekers in het ochtendprogramma van 28, 29 en 30 juni. Een online paspoort voor een live-stream van de keynote sprekers kost € 195,- per persoon.

Galadiner
Als extra’s kun je deelnemen aan een exclusief galadiner, inclusief de uitreiking van de “Best IAEVG Paper Award, The Hague 2023”. De bijkomende kosten hiervoor zijn € 85,- per persoon. Zorg dat je er snel bij bent, vol is vol.

Koop nu je ticket

Stappenplan ticket kopen

Het Noloc Loopbaancongres maakt onderdeel uit van de IAEVG-conferentie. Aanmelden verloopt in diverse stappen:

  1. Ga naar het registratieformulier op de website van de IAEVG-conferentie.
  2. Vul je gegevens in en klik aan dat je een IAEVG/Noloc member bent.
  3. Wil je meerdere mensen tegelijk aanmelden, dan kan dit onderaan het formulier "Submit and add extra person".
  4. De mogelijkheden voor de dagen verschijnen. Klik hier de data aan waarop je wilt komen. Het Noloc Loopbaancongres is op 29 juni.
  5. Klik op Register and pay en rond de betaling af.

Let op: je hoeft geen 'discount-code' te geven. Jouw korting als Noloc-lid wordt automatisch verwerkt als je hebt aangegeven dat je Noloc-lid bent.

Inschrijving voor een presentatie of workshop van jouw voorkeur in het middagprogramma kun je straks in de speciale conferentie-app opgeven. Deze app is sowieso de moeite waard met uitgebreide informatie, netwerkmogelijkheden, een interactieve plattegrond, tips, leuke aanbiedingen van sponsoren, chats, polls en nog veel meer. Meer informatie volgt.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Noloc Loopcongres en de IAEVG-conferentie? Bezoek dan de website.

Afbeelding Loopbaancongres