Loopbaanadvies voor medewerkers

Kies voor een loopbaanprofessional met een Noloc beroepserkenningDolores Bentum

Loopbaanadvies voor medewerkers? Talent de ruimte geven? Boventallig personeel begeleiden naar ander werk? Re-integratie tweede spoor? Dankzij inzet van een Noloc erkend Loopbaanprofessional, Noloc erkend Jobcoach of een Noloc erkend CMI Register Loopbaanprofessional komen uw mensen en organisatie het best tot hun recht.

Noloc erkend: gegarandeerd goed geregeld

Kiest u voor Noloc erkenning, dan kiest u voor de zekerheid van kwalitatief goed loopbaanadvies voor uw medewerkers.  Als beroepsvereniging toetsen wij onze leden immers iedere 3 jaar op criteria als vakbekwaamheid en deskundigheidsbvordering. Daarnaast onderschrijven alle leden de Noloc gedragscode. 

Hoe wilt u dat onze loopbaanprofessionals en jobcoaches ú helpen?

Onze leden zijn vakspecialisten - zelfstandig of in loondienst - die zich inzetten op het brede gebied van loopbaanontwikkeling. Voor individuele medewerkers, door middel van loopbaanadvies, jobcoaching, outplacement, re-integratie of carrière coaching. Maar ook door het begeleiden van loopbaanontwikkeltrajecten in het kader van organisatieontwikkeling, of het zijn van een strategisch loopbaanpartner voor directie en management.

Zoek en herken de echte loopbaanprofessional en jobcoach

Weten of een loopbaanprofessional of jobcoach door ons erkend is? Check dan of hij/zij één van de keurmerken gebruikt. Of zoek zijn/haar naam op in ons beroepsregister

Verzeker uw organisatie van een goede loopbaanbegeleiding. Kies uit zo'n 2.000 erkende loopbaanprofessionals en jobcoaches. Ook bij u in de buurt.