Begeleiden bij Burn-out en Stress (2-daagse leergang) Nu €275,- korting tot 10 mei

Flow-Wolf | 3 weken

Begeleiden bij Burn-out en Stress (2-daagse leergang) Nu €275,- korting tot 10 mei

Basisgegevens

Opleidingsorganisatie:

Flow-Wolf
Zerboldstraat 27,
7203 GX ZUTPHEN

Lesplaats(en):

Amersfoort

Telefoonnummer:

+31646357267

E-mailadres:

bjwolf@kpnmail.nl

Website:

www.uitjeburn-out.nl

Contactpersoon:

Irma Wolf

Doel, doelgroep, inhoud en omvang van de opleiding

Doel:

1 op de 5 werknemers raakt burn-out. Daarnaast lopen nog 23% van de werknemers met stressklachten. Je snapt dat daar voor gespecialiseerde begeleiders nogal wat werk te doen is. Schrijnend genoeg zijn er redelijk wat werknemers die geen gespecialiseerde hulp krijgen en na een jaar nog steeds met klachten zitten, geen energie hebben opgebouwd en ook nog niet weten waar hun grenzen liggen. Je kunt hen helpen door je te specialiseren met mijn effectieve methode, die voor 97% van de burnoutters werkt Deze 2-daagse leergang is onderdeel van een compleet pakket. Het doel van de opleiding is om professionele begeleiders te leren hoe zij met succes mensen met stress of burn-out hieruit kunnen begeleiden en zo mogelijk ook (weer) voldoening (Flow) in het werk te laten ervaren. De begeleiding zorgt voor maatwerk en een duurzaam resultaat. Tijdens de leergang wordt theorie en praktijk betreffende oorzaken en symptomen besproken. Ook wordt gebruik gemaakt van gevalideerde tests. Je leert vervolgens een gestructureerd, procesgericht, stappenplan in te zetten, waarbij het uitgangspunt is om maatwerk. te leveren voor de coachee. Daarnaast leer je, in het belang van de coachee, te communiceren met huisartsen, casemanagers, arbo-artsen, hr-managers en leidinggevenden. Na afloop van deze opleiding kun je meteen zelfstandig aan de slag met de methode en het ontwikkelde werkmateriaal. Je krijgt een levenslange licentie om gebruik te maken van het omvangrijke werkmateriaal voor de individuele begeleiding van coachees. Bovendien ben je niet tot nascholing verplicht. Ter ondersteuning kun je gebruik maken van een besloten facebook-groep om successen te delen of vragen te stellen en ook kun je altijd bij mij terecht als je ergens tegenaan loopt.

Doelgroep:

- Ben je een ervaren begeleider, - Heb je een HBO-opleiding gevolgd, - En ben je aangesloten bij een beroepsvereniging. Dan is mijn beproefde methode uitermate geschikt voor jou!

Omschrijving:

Meer dan 400 professionals gingen je voor en maken al succesvol van mijn methode gebruik en weten de burnoutters niet alleen uit hun burn-out te helpen maar ook terug te begeleiden naar voldoening in het werk. Neem deel aan de 2-daagse leergang Begeleiden bij Burn-out en Stress op vrijdag 17 mei en vrijdag 7 juni aanstaande en je krijgt:. - Je leert de methode tijdens een 2-daagse live training, volledig verzorgd, in het midden van het land. - Je krijgt een meer dan 100 paginas tellende syllabus met extra theorie en praktijkvoorbeelden - Je krijgt de tests, waar je gratis gebruik van kunt maken - Je krijgt alle werkbladen, die je voor je interventies van jouw individuele begeleiding kunt gebruiken - je krijgt een levenslange licentie om gebruik te maken van mijn methode en al het werkmateriaal voor jouw individuele begeleiding!! (dus geen jaarlijkse bijdrage) - Je krijgt een certificaat van deelname met PE-punten van de NOLOC, NOBCO, LVSC en NBVH - Na a afloop van de training krijg je toegang tot een facebookgroep met professionele begeleiders. - En……..je kunt altijd bij mij terecht voor overleg

Studielast

Contact-uren:

Professionele attitude: 16 uur
Coachen en Adviseren: 0 uur
Methoden, technieken en instrumenten: 0 uur
Loopbaankunde en arbeidsmarkt: 0 uur
Algemene basiskennis: 0 uur

Totaal aantal contacturen:

16 uur

Totaal aantal uren tijdbesteding zelfstudie, onbegeleide groepsactiviteiten, huiswerk:

18 uur

De opleiding beginnen

Toelatingseisen opleidingsniveau / diploma's:

Deze leergang is bedoeld voor een ervaren professionele begeleiders, die coachees met stress of burn-out willen begeleiden en belangstelling hebben om hiervoor een effectieve en doeltreffende methode in hun praktijk toe te passen. Het instapniveau is een afgeronde HBO-opleiding gericht op het professioneel begeleiden, ervaring met begeleiden en je bent zo mogelijk aangesloten bij een beroepsopleiding.

Toelatingseisen algemene werkervaring:

Je hebt ervaring met het professioneel begeleiden van mensen.

Toelatingseisenwerkervaring op het gebied van loopbaanprofessie:

Je hebt ervaring met het professioneel begeleiden van mensen.

Overige eisen voor deelname:

n.v.t.

Aanmeldings- / toelatingsprocedure:

Het aanmeldingsformulier kun je opvragen via bovengenoemd mailadres of via het contactformulier op de website www.uitjeburn-out.nl.

Startdata:

De volgende opleidingsdagen zijn op: vrijdag 17 mei en vrijdag 7 juni 2024.

De opleiding afronden

Beoordeling en / of toetsing leerresultaten:

Ja, tijdens tweede lesdag.

Diploma of certificaat:

Ja, certificaat met vermelding 34 PE-punten en certificaat betreffende de licentie

Overige gegevens

Kosten van de opleiding excl. BTW:

€ 1.775,00

Bijkomende kosten (bijv. studiematerialen):

n.v.t.

Wordt de opleiding bij open inschrijving aangeboden?

Ja

Wordt de opleiding `in-company` aangeboden?

Ja

Totale duur (doorlooptijd) van de opleiding:

3 weken

Opleidingsdagen / avonden en verdeling over de opleidingsduur:

De eerste opleidingsdag vindt plaats op een vrijdag in Amersfoort. De tweede opleidingsdag volgt dan 3 weken later. Elke lesdag heeft 8 contacturen.

Minimum / maximum aantal deelnemers:

8 - 16

Keurmerken / erkenningen / accreditaties:

- Noloc - NOBCO - LVCS - NBVH

Sinds wanneer bestaat opleiding:

2005

Aantal mensen dat de opleiding met succes heeft afgerond:

200-600

Aanvullende informatie:

Het complete pakket omvat: -de 2-daagse leergang, -de uitgebreide syllabus, -al het werkmateriaal en een levenslange licentie om hiervan gebruik te maken -toegang tot de besloten facebookgroep -altijd hulp van mij Investering ** met korting** Als je je opgeeft vóór 10 mei 2024 krijg je op het bedrag van 1.775,-- ex btw een korting van 275,-- ex btw. Je hoeft dan voor dit complete pakket maar 1.500,-- ex btw te betalen. Een bedrag dat je met 1 traject al hebt terug verdiend. Het aanmeldingsformulier is nog niet digitaal beschikbaar maar kun je opvragen via onderstaand e-mailadres.Mocht je vragen hebben stuur dan een mail naar bjwolf@kpnmail.nl

Laatst bijgewerkt op:

03-05-2024