NOLOC 30 jaar

Het 30-jarig bestaan van Noloc hebben we in 2020 op gepaste wijze gevierd. We hebben nieuwe manieren bedacht om te verbinden, de leden van kennis te voorzien, te reflecteren, inspireren en te genieten. Want deze mijlpaal moest wél gevierd worden! Het jubileum was dan ook de perfecte aanleiding om de leden een hart onder de riem te steken en hen te faciliteren in hun ontwikkeling. Tegelijkertijd was dit het moment om terug te blikken op de afgelopen jaren en tevens vooruit te kijken. 

 

Noloc Jubileummagazine

Het is zover!
Donderdag 19 november om 12.00 uur hebben we onze eigen glossy uitgebracht. Een prachtig, dik jubileumnummer. Als cadeau van Noloc aan onze leden, partners en stakeholders. Een echt bewaarnummer met zaken die ertoe doen binnen loopbanen en de arbeidsmarkt. Vol inspiratie, kennis, interviews foto’s en ontspanning. Naast een hardcopy exemplaar is er ook een digitale, interactieve versie, die je uitnodigt voor een daadwerkelijke beleving!

Noloc_30_Magazine


Kennis delen

Noloc richt zich als beroepsvereniging in het bijzonder op het vergroten van vakkennis en stimuleert zelfontplooiing. Vanuit deze gedachtegang hebben wij - in het kader van: bij een feest hoort een cadeau - iets bijzonders ontwikkeld. Het is in deze tijd zo ontzettend belangrijk om je te blijven ontwikkelen, om ook de volgende dag relevant te zijn. Daarom gaan we in 2020 terug de spreekwoordelijke schoolbanken in. Online colleges volgen vanaf je eigen locatie, op het moment dat het jou uitkomt. Speciaal voor deze editie zijn er 7 webinars en 7 podcasts uitgezonden, gericht op verschillende thema’s, de zgn. ‘Noloc Colleges’. Opgenomen in een inspirerende setting met sprekers van formaat. Het zijn video’s geworden die het zien meer dan waard zijn en die ook jullie zullen inspireren in je vak. Online video’s waar we trots op zijn.


Crossmediaal communicatiemiddel

Het Noloc jubileummagazine is ontwikkeld als crossmediaal communicatiemiddel. We maken gebruik van QR codes waardoor een koppeling naar de Noloc Colleges mogelijk is. Maar ook actieve links naar films, luisterboeken, e-books, podcasts, trainingen en muziek. Het prachtige magazine staat garant voor mooie verhalen, beelden en ander leesplezier. 

Noloc staand_30 jaar_Full_colour_HR_Online_gebruik

 


Sponsoren

Uiteraard konden we dit alles niet alleen realiseren. We doen dit, zoals altijd, heel graag samen! Daarom danken wij onze sponsoren voor het tot stand komen van dit prachtige jubileummagazine.

Het Noloc Jubileummagazine wordt mogelijk gemaakt door:

Partner Goud


Rapasso.png
jobport-logo-color.pngPartner Plus


LDC logo 2020 CMYK.jpg Logo-Saxion-def-2.jpg
CoreTalents-LOG-rgb.jpg download (1).png

Partner


bgl-logo.png logo.png Logo_IEMT-training_2020_met slogan.jpg
logo-entalent (1).png Logo Studiecoach.jpg Humentality - ellen.png
logo1 (wit).png Logo Thomas.png
Logo_AV_company.png

Boom.jpg logo kloosterhof.jpg logo_professioneelgeleiden.jpg