NICE Academy 2024 in Deventer

NICE Academy 2024 in Deventer

23-04-2024
Nieuws

De NICE Foundation is een netwerk van hogescholen en universiteiten in Europa die onderwijs verzorgen op het gebied van mens, arbeid en talent. Vlaggenschip van NICE is de jaarlijkse NICE Academy, een kennisfestival dat dit jaar plaatsvindt in Deventer van 18 tot 21 september. Een unieke mogelijkheid voor Nederlandse loopbaanprofessionals die op deze manier zonder al te veel reiskosten verbinding kunnen maken met de Europese loopbaangemeenschap. 

Nice Academy Deventer 2024Bijzonder aan deze editie van de NICE Academy is dat NICE dit jaar tien jaar bestaat. Reden om voor dit tweede lustrum te werken aan een mooi programma. Het thema van de Academy in Deventer is: “Retracing our roots, cultivating the future of career guidance and counselling.” Vanuit een vorsende blik op de historie willen we vooruitkijken naar de uitdagingen die de toekomst voor ons in petto heeft. Op dit moment wordt hard gewerkt aan een inspirerend en horizonverruimend programma voor de drieënhalve dagen dat de academy duurt. Het streven is om het programma niet te academisch te maken. We willen inspirerende keynotes afwisselen met echte workshops en andere werkvormen waarin daadwerkelijk gewerkt wordt en waarin interactie en samen leren de essentie vormen.

De registratie van de Academy is deze week opengesteld. Voor early birds is er een korting op de deelname. Aanmelden kan op https://www.nice-network.eu/Events/Deventer-2024/

Degenen die een bijdrage willen leveren in de vorm van een workshop, discussiesessie of in een andere vorm kunnen hier eveneens hun voorstel indienen. In de komende weken zal er op de website meer informatie geplaatst worden.