Nieuw! Online Open Colleges van Windesheim in de Academie

Nieuw! Online Open Colleges van Windesheim in de Academie

27-03-2024
Nieuws
expertise en inzet.jpg

Samen komen we verder. Noloc werkt daarom nauw samen met een aantal opleiders die de kwaliteit van loopbaanopleidingen in Nederland borgen en verhogen. Wij kunnen veel van elkaar leren en samen kunnen wij synergie bereiken door kennis en expertise met elkaar te delen. 

Hogeschool Windesheim in Zwolle – sinds 2022 één van de door Noloc geaccrediteerde opleiders – heeft in de afgelopen jaren verschillende mooie Online Open Colleges voor haar studenten gemaakt. Een aantal daarvan stellen zij nu ook ter beschikking aan alle Noloc leden. Zo kunnen wij delen in de kennis en ervaring van deze opleider.

 Vanaf deze week kun je in de Academie 4 interessante Online Open Colleges van Windesheim bekijken en beluisteren. Docent Jeannette Vermeulen vertelt je in één van die colleges alles over creatieve loopbaanplanning. Een ander college staat in het teken van stress. Jeannette is er gek op! Nanja Visser gaat in op de vraag hoe je jouw plek in het systeem kunt vinden en Marlies Jellema legt uit waarom we vaak niet weten wat we willen. Mooie actuele thema’s waar vrijwel iedere loopbaanprofessional en jobcoach wel een keer mee te maken krijgt.

Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje in de Academie!

 Plek | Nanja Visser-Vos

 Gek op stress? | Jeannette Vermeulen 

Waarom we (vaak) niet weten wat we willen | Marlies Jellema

 Creatieve loopbaanplanning voor begeleiders, coaches, loopbaancoaches | Jeannette Vermeulen

Wil je ook weten welke Online Open Colleges over Professioneel Begeleiden er nog meer op de agenda van Hogeschool Windesheim staan? Hier vind je de agenda en kun je je direct aanmelden.