Ambitieuze commissieleden gezocht!

Ambitieuze commissieleden gezocht!

27-03-2024
Nieuws

Ben jij klaar om een actieve rol te spelen in de toekomst van loopbaanbegeleiding en de waarde van Noloc-certificering te versterken? Wil je deel uitmaken van een commissie die zich inzet voor de groei en ontwikkeling van onze beroepsgroep? Dan nodigen wij je van harte uit om je interesse kenbaar te maken.

In een wereld waar de arbeidsmarkt voortdurend evolueert, speelt Noloc, als beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches, een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit en erkenning van onze professionals. In deze dynamische tijden is het essentieel dat we onze positie in de markt niet alleen behouden maar ook versterken. Daarom zijn wij op zoek naar gedreven leden die zich willen inzetten binnen de commissie Markt en Marktontwikkeling.

Doelstelling en Ambitie
De commissie heeft als hoofddoel het vergroten van de naamsbekendheid van Noloc en het stimuleren van het gebruik van Noloc-gecertificeerde professionals binnen zowel het MKB als corporate bedrijven. Door markttrends te analyseren, strategieën te ontwikkelen en ons netwerk uit te bouwen, streven we ernaar de waarde van onze certificering te verhogen en onze leden te positioneren als de voorkeurskeuze voor bedrijven.

Wie Zoeken We?
Wij zijn op zoek naar 4 tot 6 enthousiaste leden, verdeeld over de aandachtsgebieden publiek en privaat, die zich willen inzetten voor de volgende verantwoordelijkheden:

  • Marktanalyse en strategieontwikkeling
  • Netwerkontwikkeling met sleutelorganisaties
  • Communicatie en promotie-initiatieven
  • Beïnvloeden van aanbestedingsprocessen en onderzoeken van subsidiemogelijkheden

Als lid van deze commissie heb je de kans om actief bij te dragen aan de zichtbaarheid en invloed van Noloc binnen het bedrijfsleven.

Wat bieden we?
Een kans om bij te dragen aan dit belangrijke strategische thema binnen Noloc

  • Uitbreiding van je professionele netwerk met leiders en beslissers in het veld
  • Een platform om je expertise en passie voor loopbaanontwikkeling te delen en uit te bouwen
  • PE-punten: 6 per jaar, voor je bijdrage en betrokkenheid

Tijdsbesteding en werkwijze
De commissie vergadert periodiek (naar verwachting 2-maandelijks), met een flexibele aanpak om ad-hoc bijeenkomsten te organiseren indien nodig. De verwachte tijdsbesteding is ongeveer 25 uren per jaar, inclusief vergaderingen. Wij waarderen de inzet van onze leden en zorgen voor een constructieve en ondersteunende omgeving waarin iedereen zijn of haar stem kan laten horen.

Doe mee!
Stuur een mail naar voorzitter@noloc.nl

Samen kunnen we de koers bepalen voor een succesvolle toekomst van onze beroepsvereniging en de loopbaanprofessionals die wij vertegenwoordigen. We kijken uit naar jouw bijdrage aan de commissie Markt en Marktontwikkeling.

Johan Eekma
Angelique Jansen