Loopbaan talent: nog gauw nomineren!

Loopbaan talent: nog gauw nomineren!

27-02-2024
Nieuws

De deadline van 5 maart komt razendsnel in zicht! Wil je voor het zover is zeker weten dat de jury jouw favoriete loopbaancoach, loopbaancasus, loopbaaninnovatie of loopbaantalent overweegt voor een Award? Nomineer de persoon of het project dan nog vandaag. 

De jury komt op 13 maart bijeen om tot een voorselectie te komen en op 25 maart is er een jurydag, waarop succesvolle kandidaten hun claim op een Award persoonlijk op locatie in Rotterdam mogen komen pitchen. Op 15 april worden de Awards uitgereikt tijdens het Noloc Kennisfestival.  

talent award 2024

Aanstormend Talent

Van degenen die in aanmerking komen voor de nieuwe LoopbaanTalent van het jaar Award, kunnen we veel opsteken. Zij sturen immers een zelfgeschreven verhaal in over het werk en de wereld van de loopbaanprofessional of jobcoach in het jaar 2035. Hun opdracht luidt: “Neem een kijkje in je eigen toekomst én werp een blik op ons vakgebied. Wat is jouw visie op ons werk? Welke rol speelt technologie hierin? Welke trends? Hoe typeer jij jezelf als coach? Hoe begeleid jij mensen? Welke uitdagingen zie je voor je? Welke vraagstukken hebben jouw loopbaanklanten? Hoe zijn werknemers bezig met hun ontwikkeling? Maak het verhaal persoonlijk en verwerk jouw kennis, visie, persoonlijkheid en uniciteit erin.”

Ook benieuwd hoe de nieuwe generatie naar de toekomst van ons vak kijkt? Geef een student dan nog gauw de kans om zo’n verhaal te schrijven en de Award te winnen!