Jobcoaches, join the club!

Jobcoaches, join the club!

27-02-2024
Nieuws

Noloc: beroepsvereniging van loopbaanprofessionals én JOBCOACHES! Hoogste tijd voor jullie, jobcoaches in hart en nieren, om zichtbaar(der) te worden binnen de vereniging en mede ons gezicht naar buiten te bepalen. De commissie jobcoaching zoekt maar liefst 3 leden (!!). 

Wie kan beter de issues en belangen van onze jobcoaches bespreken bij het UWV, bij gemeentes en bedrijven? Wie kan  het belang van Jobcoaching bekend(er) maken en de meerwaarde van jobcoaching benadrukken? Juist, jij!

Wat ga je doen?

Je maakt het vak jobcoaching zichtbaar(der) en brengt het verder. Je doet het werk samen met de leden van het team jobcoaching: bevlogen jobcoaches, die zich inzetten voor het vak en om de bekendheid van Noloc en het belang van jobcoaching te vergroten. We vergaderen 1x per maand via MS Teams (online) en verdelen dan de werkzaamheden. Ook organiseren we jaarlijks een nuttige en leuke excursie met de commissie. Als actieve vrijwilliger word je bovendien jaarlijks getrakteerd op een speciale Nolocdag. Je krijgt je reis- en eventuele parkeerkosten vergoed.

Mogelijke activiteiten en werkzaamheden Commissie Jobcoaching:

A. Het signaleren van ontwikkelingen en activiteiten binnen het vakgebied jobcoaching.

B. Monitoren en participeren in onderzoeken die zijn gerelateerd aan jobcoaching.

C. Maken van content en nieuws voor zowel interne als externe kanalen. Je zoekt bijvoorbeeld relevante informatie of goede praktijkvoorbeelden om te delen via de Noloc nieuwsbrief of LinkedIn.

Interesse? Meld je aan via jobcoaching@noloc.nl of stuur een mail als je nog vragen hebt. Dan neem ik (Mark) contact met je  op.

 Jobcoaches gezocht