Coördinator Professionaliseringsaanbod: welkom Ingrid Mooijekind

Coördinator Professionaliseringsaanbod: welkom Ingrid Mooijekind

22-12-2023
Nieuws

Met het doorschuiven van Lenneke naar de rol van bestuurslid, is de rol van Coördinator Professionaliseringsaanbod ingevuld door Ingrid Mooijekind. "Ik kijk ernaar uit om de leden te ondersteunen in hun ontwikkeling en professionalisering."

Ingrid Mooijekind heeft een mooie achtergrond in L&D en richtte onlangs haar eigen loopbaancoachpraktijk op. Ze stelt zich graag even aan je voor. Ingrid Mooijekind

"Samen met mijn man, onze 14-jarige dochter en een blonde Labradoodle woon ik in Assen. We zijn vaak te vinden in Noordwijk aan Zee, waar onze ‘roots’ liggen, voor familiebezoekjes en heerlijk uitwaaien op het strand. Ik houd van verbinding en gezelligheid, ga graag op stap met vrienden naar theater, concerten of voor een gezellig etentje. Om fit te blijven, volg ik groepslessen in de sportschool en speel ik graag een spelletje padel in de buitenlucht. Leren en ontwikkelen is mijn passie en met een (studie)boek op de bank combineer ik zo ont- en inspanning. Naast dit actieve leven geniet ik enorm van rustige momenten in de natuur tijdens wandelingen met onze hond in het bos.

Rode draad carrière

Mijn werkervaring is divers, opgedaan in verschillende sectoren en rollen. De rode draad in mijn carrière? Gesprekken voeren met professionals en organisaties over hun behoeften binnen de werkcontext, het uitstippelen van de daaropvolgende routes en het begeleiden en organiseren daarvan.

Na 30 jaar als ondernemende werknemer te hebben gewerkt, heb ik onlangs mijn hart gevolgd en ben ik gestart als ondernemer. Bij Buro Mooijekind begeleid ik studenten en professionals bij het maken van bewuste keuzes gedurende hun loopbaan. Samen ontdekken we wie ze willen zijn, zodat ze kunnen kiezen wat écht bij hen past en kunnen ontwikkelen vanuit hun hart! Toen ik de vacature voor Coördinator Professionaliseringsaanbod las, vielen alle puzzelstukjes op hun plek: een L&D-rol binnen een loopbaancontext en als zelfstandige! Ik kijk ernaar uit om de leden te ondersteunen in hun ontwikkeling en professionalisering!"

Heb je vragen of tips voor Ingrid? Mail haar jouw ideeën over de professionalisering van Noloc: Academie@noloc.nl.