Win een toegangskaart voor Congres Positieve Psychologie

Win een toegangskaart voor Congres Positieve Psychologie

23-10-2023
Nieuws

Het Congres Positieve Psychologie met als thema 'Positieve Tijd' vindt dit jaar plaats op 29 november. Als Noloc-lid ontvang je korting op de toegangsprijs. Daarnaast maak je kans op een gratis toegangskaart. Ben je erbij?

Op woensdag 29 november a.s. staan we met een stand op de informatiemarkt van het Congres Positieve Psychologie in Congrescentrum De Reehorst in Ede. Een vakinhoudelijk congres dat jij niet wilt missen. Het belooft zoals elk jaar weer een dag vol inspiratie te worden, en we willen jou erbij hebben. We mogen namelijk van de organisatie uitgeverij Kloosterhof twee toegangskaarten weggeven. Is eentje voor jou?

Win jij die gratis toegangskaart?

Wil jij een van die gelukkige winnaars zijn? Vertel ons gewoon waarom jij dit congres niet wilt missen. Stuur je naam en motivatie vóór 13 november a.s. naar Marloes Lubberding (evenementen@noloc.nl) en wie weet, ben jij straks aanwezig om te genieten van deze dag vol positieve energie. Geen zorgen: als het lot je niet goed gezind is, krijg je als Noloc-lid toch nog € 30,- korting op de toegangsprijs.

We zijn trotse partner van dit evenement en met veel enthousiasme kijken we ernaar uit om je daar te ontmoeten.

Dus, bekijk het programma en meld je nu aan!