Vijf gratis kaarten voor event Week van de Werkstress

Vijf gratis kaarten voor event Week van de Werkstress

23-10-2023
Nieuws

Tijdens de Week van de Werkstress mogen wij 5 Noloc-leden blijmaken met een gratis toegangskaart voor het OVAL-event op 15 november a.s. in Stadion Galgenwaard te Utrecht. 

1,3 miljoen werkenden ervaren op dit moment burn-out klachten. Het is daarmee beroepsziekte nummer 1. Naast de ellende voor de zieke werknemer alsook voor zijn of haar collega’s, heeft het financiële consequenties voor werkgevers: namelijk 11.000 euro per jaar aan loonkosten per verzuimende werknemer. Als we willen voorkomen dat in 2030 een derde van alle werkenden uitvalt door burn-outklachten, moeten we nú aan de slag. Er is een mentaliteitsverandering nodig binnen organisaties. Daarom organiseert OVAL van 13 t/m 17 november De Week van de Werkstress. Het thema van dit jaar is (ver)binding. Essentieel, want een verbonden organisatie levert mentaal gezonde en weerbare werknemers op. 

Noloc_partner_Week van de Werkstress_2023

Event op 15 november

Op woensdagmiddag 15 november a.s. van 14.00 tot 18.00 uur organiseert OVAL het Week van de Werkstress-event in Utrecht. Tijdens dit event wil OVAL als brancheorganisatie een positieve bijdrage leveren aan het werkgeluk en de mentale gezondheid van werk(gev)end Nederland. Als partner van de Week van de Werkstress slaan wij graag de handen ineen om met elkaar deze beweging op gang te brengen. Voor het event mogen wij exclusief voor Noloc-leden 5 kaarten (t.w.v. € 375,- voor leden en € 750,- voor niet-leden) weggeven. 

Wil jij kans maken op een gratis toegangskaart?

Mail jouw bedrijfsnaam, naam, mailadres en telefoonnummer uiterlijk 8 november a.s. aan Marloes Lubberding: evenementen@noloc.nl. De winnaars ontvangen dezelfde week nog een persoonlijke mail. Laten we samen werken aan een stressvrije toekomst op de werkvloer. Meld je nu aan!