Podcast luisteren over ons vak? 3 tips

Podcast luisteren over ons vak? 3 tips

23-10-2023
Nieuws

Zit jij komende weken veel in de auto? Pak jij vaak de fiets naar je werk of ben jij een fervent wandelaar? Misschien heb jij wel zin om onderweg een van deze drie podcasts uit de Noloc Academie te beluisteren. 

Podcasts zijn populairder dan ooit. Begrijpelijk, want het is fijn om op een eigen moment te luisteren naar informatieve en voedende items. In de Noloc Academie vind je enkele podcasts die beslist de moeite waard zijn om te beluisteren. Wat dacht je van:

Nieuw: podcast ACT – een praktische weg naar durven en doen in je loopbaan 

Om onze meer auditief ingestelde leden tegemoet te komen, zetten we af en toe een webinar uit de Noloc Academie om naar een podcast. Nieuw in deze serie is de audioversie van het veelbekeken webinar ‘ACT – een praktische weg naar durven en doen in je loopbaan’. Heb je ‘m gemist? Luister deze podcast dan nu terug.