2e Nationale Conferentie School en Beroepskeuze

2e Nationale Conferentie School en Beroepskeuze

23-10-2023
Nieuws

De 2e Nationale Conferentie School en Beroepskeuze vindt dit jaar in het NEMO Science Museum plaats op 16 november a.s. Een inspirerend congres over school- en beroepskeuze, studiekeuze en loopbaanbegeleiding. De toegang is gratis. 

Het honderdjarige NEMO Science Museum opent op 16 november a.s. de deuren voor zo’n 200 professionals op het gebied van school- en beroepskeuze, loopbaanontwikkeling (LOB) en loopbaanbegeleiding. De Stichting School en Beroepskeuze heeft onder het motto ‘Een leven lang kiezen’ een programma samengesteld met inspirerende sprekers, technologische innovaties, discussie en muziek. De centrale gedachte achter de conferentie is dat het keuzeproces het beste is wat we kunnen verbeteren aan onderwijs en een leven lang ontwikkelen in werk.  

Paneldiscussie

Hoe kunnen alle partijen met verschillende focus op onderwijs- en carrièrefases elkaar versterken en in onafhankelijkheid toch een voor iedereen herkenbare en toegankelijke structuur realiseren, om een leven lang kiezen te faciliteren? Deze vraag staat centraal tijdens een paneldiscussie met onder andere Ruerdje van Mierlo, bestuurslid van Noloc. 

Bekijk het programma en meld je kosteloos aan