Deze partners zijn onmisbaar voor de Week van de Loopbaan

Deze partners zijn onmisbaar voor de Week van de Loopbaan

05-09-2023
Nieuws
Nieuwsbericht WvdL.jpg

Van 18 t/m 22 september a.s. openen gecertificeerde loopbaanexperts door geheel Nederland hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag tijdens de jaarlijkse Week van de Loopbaan. Onze partners dragen mede bij aan het succes.

De Week van de Loopbaan wordt mede mogelijk gemaakt door onze vakkundige partners.

Dit jaar staat de Week van de Loopbaan in het teken van 'Ontwikkelen'. We werken samen met partners die de waarde van groei inzien, vooral in een steeds veranderende arbeidsmarkt. In een tijd waarin het investeren in personeel van cruciaal belang is, werken deze vakgerelateerde organisaties met ons samen om deskundige en op maat gemaakte ontwikkelgesprekken te stimuleren. Zij begrijpen als geen ander dat het behouden, binden en boeien van werknemers essentieel is voor het succes van elke organisatie.

Hoe fijn is deze ondersteuning door onze partners bij het realiseren van de Week van de Loopbaan?! We zijn trots ze hier te vermelden en samen te streven naar een toekomst vol kansen en ontwikkeling. 

Partners, bedankt!

PS In het bijzonder dank aan deze geaccrediteerde jobcoachopleiders en loopbaanopleiders die partner zijn van de Week van de Loopbaan!

LDC logo 2020 RGB-01 LOGO BG logo kloosterhof.jpg
GRadus Loopbaanpro-RGB oval
Keurmerk_JO_RGB_Online Keurmerk_LO_RGB_Online