WvL

Week van de Loopbaan
12 t/m 17 september gratis loopbaanadvies voor iedereen

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen. Als Noloc willen we hiermee landelijk aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Maak een afspraak!

Iedereen die met een loopbaanprofessional wil praten over loopbaanontwikkeling, of andere vragen heeft op dat gebied, is van harte welkom bij één van de deelnemende bureaus. Wacht niet langer. Vind hier een loopbaanprofessional of jobcoach bij jou in de buurt, neem contact op en laat je inspireren! Deelnemers bieden een gevarieerd aanbod van gratis gesprekken, workshops of andere activiteiten.

Zoekmachine deelnemende Loopbaanprofessionals Week van de Loopbaan 2022

zoekmachine Noloc wvdl

Wandelcoaching ExperienceKeurmerk_WCE_RGB_Online_HR

Tijdens deze editie van de Week van de Loopbaan is het mogelijk om deel te nemen aan de Wandelcoaching Experience. Verspreid over Nederland, bieden 60 wandelcoaches korte wandelcoachsessies in de natuur aan. Zo hebben werkenden, werkzoekenden of werkgevers de mogelijkheid om te ervaren wat de waarde is van wandelcoaching bij het vinden van antwoorden op loopbaanvragen. De Wandelcoach Experience vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 september.

Meer informatie over de wandelcoaches meedoen en hoe je je kunt aanmelden voor een Wandelcoaching Experience bij jou in de buurt, vind je hieronder

Inspiratie opdoen?
Ter inspiratie zijn er voor zowel coaches als coachees diverse podcasts opgenomen. In de podcastserie ‘Op pad met je loopbaan’ gaan we in gesprek met loopbaancoaches die letterlijk op pad gaan met coachees. Wat is het verschil tussen wandelcoaching buiten in de natuur en coachgesprekken in een binnenruimte? En wat is de meerwaarde van deze vorm van loopbaancoaching voor jou als coachee? Diverse loopbaan-wandelcoaches vertellen waarom wandelcoaching zo goed werkt. Je luistert de podcasts via https://lnkd.in/emf6VggjVoor leden van Noloc zijn ze ook te beluisteren via de Noloc academie. 

Ook voor jou als werkgever of HR-verantwoordelijke

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit, daarom is het juist nu zo belangrijk om goede werknemers te binden én boeien. Laat jouw medewerkers het beste uit zichzelf halen en bied hen de kans om vrijblijvend in gesprek te gaan met een loopbaanprofessional of jobcoach. Ook als werkgever of HR-verantwoordelijke zelf kun je met een loopbaanprofessional en jobcoach van gedachten wisselen over de ontwikkelingsmogelijkheden van je medewerkers. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met onze professionals in het land. Maak een afspraak met een loopbaanadviseur of jobcoach bij jou in de buurt 

Impact Week van de Loopbaan

Om je een idee te geven van de activiteiten, omvang en impact van de Week van de Loopbaan, hebben we de belangrijkste wapenfeiten van de vorige editie op een rij gezet.

 ✓ Ruim 500 Loopbaanprofessionals en bedrijven in het hele land hebben deelgenomen aan de Week van de Loopbaan 2021 en activiteiten georganiseerd voor hun eigen klanten/medewerkers.

✓ 34 organisaties hebben zich als partner aan de Week van de Loopbaan verbonden. Zij plaatsen actief nieuwsitems voor de invulling van de campagne.

✓ Gedurende de hele week waren loopbaanprofessionals actief met gesprekken, trainingen en presentaties over het belang van werken aan je loopbaan.

✓ In meerdere nieuwsbrieven van Noloc en partners is aandacht besteed aan de Week van de Loopbaan.

✓ Alle leden werden gefaciliteerd met een digitale toolkit: teksten, posters, afbeeldingen om zelf te gebruiken op hun websites en nieuwsbrieven.

✓ Persbericht ‘Week van de Loopbaan, landelijk’.

✓ Tientallen uitingen in de lokale media en in vakbladen (PW, LoopbaanVisie)

✓ Tijdens de campagneperiode een bereik van 225.616 views gerelateerd aan de Week van de Loopbaan mede door een actieve sociale mediacampagne.

Partners van de Week van de Loopbaan 2022

Wil je meedoen als partner van de Week van de Loopbaan 2022, neem dan contact op met Maartje Jonker, medewerker Marketing & Events.

JOBPORT logo 2021

 

 

 

oval

Gradus Groep

Coachfinder_geel zwart

 


 

BHT_Logo_Middel

 


 

LDC logo 2020 RGB-01

 

 

NBPO®

 


 

LOGO BG

 

 

Logo-HPP-L

 

 

Logo LVSC 200dpi  

Logo_Focus_PMS_Coated_CS4

 

 

vista nova 3
 

 

Droombaancoach_zonder-1024x1024

 

NVP_pay-off_FC

 

2016 Logo Margolin RGB (1) (1)

 

 

Goedezet-Logo-0722

 

Logo Platform naar werk_rgb

 

 

Vrest-visual identity_logo-transparant

 

 

Perspectief_rood

 

Logo Elan3 

KIES DE BESTE COACH_logo_liggend

Relation