Een ontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig?

Een ontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig?

15-08-2023
Nieuws

Tijdens de Week van de Loopbaan, van 18 t/m 22 september, kan iedereen een gratis ontwikkelgesprek aanvragen. Ben jij werknemer of werkzoekende? Meld je nu aan. Ben jij werkgever? Neem contact op met een Noloc coach voor meer informatie. 

Een Noloc ontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen voor zowel werknemers als organisaties. Het stelt werknemers in staat om met een deskundige en ervaren coach hun potentieel te bespreken en interne mobiliteit te verkennen. En omdat voor organisaties gemotiveerde medewerkers van onschatbare waarde zijn, is het wellicht een goed idee om een onafhankelijk en gecertificeerd specialist, zoals een Noloc coach, daarbij advies te laten geven. Want door aan te sluiten op de interne motivatie van werknemers ontstaat er meer betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid.  

De praktijk wijst uit dat je met goed en onafhankelijk loopbaanadvies je beste mensen binnenboord houdt en de organisatie intrinsiek kan blijven doorgroeien. Noloc coaches werken daarom al van oudsher voor zowel kleine als grote organisaties, zoals diverse overheden, maar ook voor succesvolle commerciële bedrijven. 

Ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van jouw personeel? Doe mee met de Week van de Loopbaan

Voor werknemers

Voor werknemers is het essentieel om regelmatig stil te staan bij hun motivatie, ambities en loopbaanontwikkeling. In een wereld waarin werk voortdurend verandert door technologische innovaties en traditionele loopbaanpaden niet meer vanzelfsprekend zijn, kan een Noloc ontwikkelgesprek helpen om werkstress te voorkomen en zelfvertrouwen en vitaliteit te vergroten. Samen met een Noloc coach reflecteren op vaardigheden, ambitie, zingeving, werk-privébalans en groeimogelijkheden. Dit levert waardevolle inzichten en praktische handvatten voor toekomst en carrière.

Voor werkgevers

Door te luisteren naar wensen en ambities van je werknemers en samen te zoeken naar ontwikkelingsmogelijkheden, kunnen nieuwe kennis, vaktechnische vaardigheden en persoonlijke vaardigheden worden ontwikkeld. Een Noloc coach helpt organisaties om functies creatief aan te passen, zodat de individuele talenten van medewerkers optimaal tot hun recht komen. Door af te stemmen op medewerkers en samen te werken op basis van deskundig advies vergroot je het potentieel van zowel je medewerkers als de organisatie.

Een ervaren Noloc coach is gecertificeerd en helpt bij het reflecteren op loopbaanervaringen, uitdagingen, successen en leermomenten. Je bent verzekerd van loopbaanbegeleiding, die het verschil maakt.

Meld je nu aan voor een gratis ontwikkelgesprek

Socialmedia_rechthoek_liggend