Nieuwe leden voor het College van Belanghebbenden

Nieuwe leden voor het College van Belanghebbenden

23-05-2023

Het College van Belanghebbenden (CvB) is één van de gremia die betrokken is bij het certificeringsproces binnen Noloc. Afgelopen week is de kandidatuur bevestigd van vier nieuwe deskundige leden.

Noloc heet vier nieuwe leden welkom in het College van Belanghebbenden. Dit college is één van de gremia die betrokken is bij het certificeringsproces. Het college is samengesteld uit medewerkers van organisaties die belang hebben bij certificering van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Zij vormen de ogen en oren in de markt. Als het college ontwikkelingen in de arbeidsmarkt ziet die van invloed zijn op deze vakgebieden, worden die uitgebreid besproken en teruggekoppeld aan de Raad voor Beroepsregistratie (RvB) in de vorm van een advies. De Raad besluit vervolgens wat te doen met dit advies.

Onder leiding van de huidige voorzitter, Erik Groot, is de afgelopen maanden een viertal vacatures in het College vervuld en de ledenraad heeft op 17 mei jl. hun kandidatuur bevestigd. De vier nieuwe leden zijn:

Deze nieuwe leden vormen een mooie aanvulling voor zowel het College zelf als Noloc en haar leden. 

Nieuwe leden CvB_Noloc

Bekijk de complete samenstelling van zowel het CvB als de RvB