Next level netwerken met onze conferentie-app

Next level netwerken met onze conferentie-app

23-05-2023
Nieuws

Speciaal voor de IAEVG-conferentie en het Noloc Loopbaancongres is een gloednieuwe innovatieve app ontwikkeld. Ontmoet je iemand bij het congres? Even schudden met je mobiel en de contactgegevens van je gesprekspartner zijn direct in de app terug te vinden. De app faciliteert voor, tijdens en ná het congres.

Kom jij naar de IAEVG-conferentie en/of het Noloc Loopbaancongres om te netwerken? Dan hebben we goed nieuws. Ook de evenementenbranche digitaliseert in rap tempo en dat maakt netwerken veel eenvoudiger. Hoe kun je daar het best meer over te weten komen? Door het zelf uit te proberen! De IAEVG-conferentie en het Noloc Loopbaancongres worden namelijk ondersteund door een geavanceerde app. Heb je jouw ticket besteld? (dat kan trouwens nog steeds hier!) Dan krijg je binnenkort een uitnodiging om de app te downloaden. Handig en leuk om uit te proberen. Met de meer dan 600 aanmeldingen heb je meer dan genoeg nieuwe contactmogelijkheden.

App IAEVG en Noloc Loopbaancongres 2023

Een paar weetjes

  • De app geeft jou een perfect overzicht van jouw persoonlijke programma en je ontvangt actuele berichten en een waarschuwing als jouw volgende sessie begint en waar je dan heen moet.
  • Ontmoet je iemand bij het congres? Even schudden met je mobiel en de contactgegevens van je gesprekspartner zijn direct in de app terug te vinden. Je kunt je visitekaartjes dus thuislaten. Je kunt ook virtueel mensen ontmoeten en met ze chatten. Je kunt ook al je contacten downloaden.
  • Je vindt een link naar onze social mediakanalen in de app, zoals naar ons Twitter-account @iaevg2023 (Tip: dit account kun je nu al volgen!).
  • Alle partners en standhouders zijn natuurlijk ook in de app te vinden. Je kunt brochures downloaden, vragen om af te spreken tijdens het evenement of via chat contact maken.
  • Ook na de conferentie kun je gesprekken voortzetten, nog meer contacten maken, een export maken van jouw contacten, bestanden en brochures downloaden.

Zo laten we nieuwe technologie voor ons werken. Ben je sowieso geïnteresseerd in nieuwe technologie en alle recente ontwikkelingen als bijvoorbeeld AI en ChatGPT? Kom dan zeker naar de sessie van Deirdre Hughes op woensdag 28 juni. Zij zal vijf grote trends uiteenzetten die de manier waarop het loopbaanontwikkelingsveld zich nu en in de toekomst positioneert, op de proef stellen. En ook Jessie Koen zal spreken op vrijdag 30 juni over het gebruik van AI en technologische innovaties om álle werknemers in staat te stellen te leren en zicht te ontwikkelen. Houd ook onze socials in de gaten, want voor vrijdag 30 juni hebben we nog een hele toffe uitsmijter in de maak over AI en de impact op ons vakgebied!