Loopbaancongres 2023

Op donderdag 29 juni organiseren we weer een ouderwets Noloc Loopbaancongres. Hét moment om elkaar te ontmoeten, bij te praten en veel kennis en inspiratie op te doen. Dit keer organiseren we het vakevenement tijdens de driedaagse internationale IAEVG-conferentie in het World Forum in Den Haag. Gastspreker is onder andere Prinses Laurentien van Oranje-Nassau!

Het wordt een fantastische dag met een geweldige mix van interessante sprekers van internationale allure én sprekers en workshops van eigen bodem waar we nog lang over zullen napraten. Ook zijn er allerlei extra activiteiten. Zo is er een informatiemarkt en een symposium om mee te pikken. En ons eigen platform Noloc Kennisprofessionals laat zeker van zich horen. ’s Avonds kun jij aanschuiven bij een bijzonder galadiner (galajurk of vlinderdas niet verplicht hoor). Kortom, dat wordt genieten! En uiteraard krijg je hiervoor PE-punten voor het portfolio van jouw (re)certificering.

Schrijf 29 juni dus met dikke letters in je agenda. Koop nu jouw ticket! Let op: de ticket-verkoop gaat via de website van de Engelstalige IAEVG-conferentie.

Ochtendprogramma

In de ochtend is er een Engelstalig programma in de indrukwekkende grote zaal samen met het internationale publiek van de IAEVG-conferentie. Je kunt hier dus zomaar naast een wetenschapper uit Spanje of een loopbaanprofessional uit Canada zitten om een inspirerend praatje mee te maken. Laat je inspireren door boeiende nationale en internationale sprekers en boek nu een ticket.

Lees meer over het ochtendprogramma

Middagprogramma

In de middag komt Prinses Laurentien van Oranje-Nassau een lezing geven over laaggeletterdheid en de arbeidsmarkt. Gevolgd door gedragsbioloog Patrick van Veen, die advies geeft aan organisaties over het oergedrag van werknemers. De basis voor zijn werk vormt onderzoek naar de overeenkomst tussen sociaal gedrag van apen en mensen in bedrijven.

In een interview met Noloc Kennisprofessionals Jan Woldendorp en Jouke Post zal Tristam Hooley ingaan op sociale (on)gelijkheid en ook de grenzen van zelfsturing in loopbanen. Het team van Noloc Kennisprofessionals nodigt jou als loopbaanprofessional of jobcoach daarnaast van harte uit voor een kritische uitwisseling en rondetafelgesprekken samen met internationale deelnemers van de conferentie. Daarna kun je kiezen tussen de workshop ‘Werkgeluk wetenschappelijk én praktisch benaderd’ door Cristel van de Ven of de workshop ‘Begeleiding naar zelfstandigheid’ door Ruud’s Rugzak.

Lees meer over het middagprogramma

Praktische informatie

Het Noloc Loopbaancongres 2023 wordt gehouden in het World Forum in Den Haag. Meer informatie over bereikbaarheid en parkeren vind je hier.

Inschrijving voor een presentatie of workshop van jouw voorkeur in het middagprogramma kun je straks in de speciale conferentie-app opgeven. Deze app is sowieso de moeite waard met uitgebreide informatie, netwerkmogelijkheden, een interactieve plattegrond, tips, leuke aanbiedingen van sponsoren, chats, polls en nog veel meer. Meer informatie volgt. 

Kosten en tickets 
Wil jij alleen het Nolc Loopbaancongres bijwonen of de gehele IAEVG-conferentie of juist 1 van de 3 dagen? Alles kan. Of je nu wel of geen Noloc-lid bent, je bent van harte welkom.

Bekijk alle info over tickets en kosten

Afbeelding Loopbaancongres