Oproep: help jij ons met een gastvrij ontvangst in Den Haag?

Oproep: help jij ons met een gastvrij ontvangst in Den Haag?

28-03-2023
Nieuws

Eind juni komen een paar honderd enthousiaste collega’s in ons vakgebied naar Den Haag voor de IAEVG-conferentie en het Noloc Loopbaancongres. Meer dan de helft van de deelnemers komt uit het buitenland en is dus te gast in Den Haag. Het officiële programma is rond. Maar wat kunnen we de vroege vogels bieden? Of de cultureel geïnteresseerden? Of de sociale diertjes? De lekkerbekjes?

Woon jij in de omgeving Den Haag en heb jij een leuk idee om jouw vakcollega’s zich welkom te laten voelen? Misschien ben je naast je werk als loopbaanprofessional of jobcoach ook yogadocent en wil jij ’s ochtends de vroege vogels trakteren op een ontspannen yogasessie of meditatie in het park vlakbij World Forum? Of lijkt het je leuk om jouw favoriete hotspots in Den Haag te laten zien tijdens een mooie avondwandeling of fietstocht? Neem je een paar enthousiastelingen mee voor een picknick aan het strand? Of heb je een ander leuk idee voor de woensdag- of donderdagochtend (voor 09:30h) of -avond? Alle deelnemers aan de conferentie krijgen toegang tot een conferentie-app waar we jouw activiteit onder de aandacht kunnen brengen en waar je contact kunt leggen met de deelnemers. Lijk het je wat? Stuur je ideeën naar Sonja van Hoof via communicatie@noloc.nl

2 nieuwe sprekers

Overigens leuk om te melden dat er op woensdag 28 juni in het middagprogramma nog twee nieuwe sprekers een bijdrage leveren. Deirdre Hughes, hoogleraar aan de universiteit van Warwick in UK, over de impact van digitale technologie, waaronder het gebruik van ChatGPT, AI en machine learning op loopbaanbegeleiding, onderwijs, werkgelegenheid en sociale verbinding. En Viviana Valenzuela, professor en onderzoeker aan de Universiteit van Buenos Aires, vertelt je over het potentieel van een informele onderwijssetting. Zij deed onderzoek naar deelname aan een orkest, om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen die verdere strekken dan alleen artistieke en muzikale vaardigheden. 

Bekijk het gehele programma en boek nu je ticket

Extra activiteit_IAEVG_Noloc