Wat betekent de Instroomscanner voor jouw klant?

Wat betekent de Instroomscanner voor jouw klant?

15-11-2022

Als een HR-adviseur jou vraagt: “Is er ook een subsidie voor deze loopbaanklant?”, dan heb jij direct het antwoord klaar. Want met de Codex Instroomscanner zie je in één oogopslag of jouw klant in aanmerking komt voor een van de bestaande subsidies of regelingen in ons land.

Een groot aantal leden heeft inmiddels deze digitale tool uitgeprobeerd. Heb jij de Instroomscanner gebruikt en zie jij de voordelen? Meld je dan vóór 31 december a.s. aan voor een exclusief Noloc-abonnement. Stuur een mail naar info@noloc.nl. De kosten voor een abonnement bedragen per kalenderjaar € 150,--. De facturering verloopt via Noloc. Je kunt dan op jaarbasis voor 15 klanten een rapportage inzien en uitprinten.

Mocht je het gemist hebben: de Instroomscanner brengt alle mogelijke subsidies en regelingen per werknemer in kaart. Je biedt potentiële werkgevers inzicht in financiële voordelen om met jouw loopbaanklant in gesprek te gaan. Probeer ‘m nu gratis uit bij 4 klanten!