Coronanieuws - Even een hart onder de riem van Ester Leibbrand #Corona

Coronanieuws - Even een hart onder de riem van Ester Leibbrand #Corona

17-03-2020
Nieuws

Voorzitter Ester Leibbrand: "Wat een bizarre tijd dit: geen fysiek contact, afstand en angst lijkt te regeren. Ondanks

Even een hart onder de riem van Ester Leibbrand.

Voorzitter Ester Leibbrand: "Wat een bizarre tijd dit: geen fysiek contact, afstand en angst lijkt te regeren. Ondanks dit zijn elke dag re-integratiecoaches in touw, jobcoaches, outplacementadviseurs en andere loopbaanbegeleiders. Nu even niet fysiek, maar digitaal, via video, of door even te bellen. Noloc is trots op haar leden, die er het beste van maken en hun opdrachtgevers en kandidaten optimaal blijven ondersteunen. Het UWV denkt mee en OVAL - Organisatie Vitaliteit, Activering en Loopbaan staat ook achter haar leden. Samen komen we hier doorheen!" #trots #saamhorigheid#werkgaatdoor