Leden

Pieters

Nicole Pieters

Coach op het gebied van Loopbaan, Persoonlijke Groei en Studiekeuze

Contact

  • +31683004733 (mobiel)

http://denieuwemaancoaching.nl

Berkenlaantje 10 1251 WV LAREN

Ik coach mensen die hun leven en loopbaan weer in lijn willen brengen met wie ze in de kern zijn. Of het nu gaat om je loopbaan, studie of andere levensterreinen; ik richt mij altijd op de hele mens, op bewustwording en persoonlijke groei.

Persoonlijke groei begint met een reis naar binnen. Met de wil en het vermogen om te reflecteren op jezelf, op je persoonlijke groei en ontwikkeling. Waar kom ik vandaan? Wat drijft mij, wat geeft mij energie? Wat belemmert mij? Wat geeft betekenis aan mijn leven en aan mijn werk? Wat is mijn stip aan de horizon? Het zijn fundamentele vragen, die uiteindelijk leiden tot bewustwording en inzicht in jezelf. Vanuit daar kun je keuzes maken en richting bepalen op het gebied van loopbaan, studie en andere levensterreinen.

Hoe mooi zou het zijn als je op alle levensterreinen dingen doet die bij jou passen en als deze met elkaar in balans zijn. Als dat het geval is, dan kan jouw levensenergie stromen en komt - uiteindelijk - je nieuwe (werk)bestemming als vanzelf, zo leert de praktijk. Ik kan je begeleiden in dit proces van bewustwording, persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Met duurzaam resultaat. Je krijgt een nieuw perspectief en hernieuwde energie.

Je kunt bij mij terecht voor:
* Loopbaancoaching
* Loopbaancheck
* Outplacement
* Persoonlijke groei
* Studiekeuze

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een gratis ontwikkelgesprek kun je contact met mij opnemen via info@denieuwemaancoaching.nl of via 06-83004733

Hartelijke groet,
Nicole Pieters