Leden

Kenkel

Liek Kenkel

Loopbaanadviseur

Contact

  • +31644918660 (vast)
  • +31644918660 (mobiel)
  • +31644918660 (werk)

http://www.topeak.nu

De Kosterskamp 19 7491 KR DELDEN

Geluk is zelden toeval

'Geluk is zelden toeval'

Geluk is zelden toeval en werkgeluk is, het woord zegt het al, soms hard werken.

Ik kom, als creatieve loopbaanadviseur, e-coach en mindfulnesstherapeut (i.o.), graag in contact met mensen met een loopbaan- of mobiliteitsvraag. Samen gaan we op zoek naar wat er écht bij u past. De gesprekken kenmerken zich door diepgang, maar ook door Hollandse nuchterheid en humor. Alle trajecten zijn maatwerk, passend bij uw vraag. Standaard trajecten bestaan niet bij mij. Ik heb me geconformeerd aan en werk volgens de gedragscode van de NOLOC.

Daarnaast geef ik oriëntatie-, motivatie- en empowermenttrainingen aan groepen cliënten en in opdracht voor organisaties.

Wat zeggen ex-cliënten, collega's en samenwerkingspartners over mij?

Zonder de begeleiding van Liek had ik na mijn burnout nooit het plezier in dit vak teruggevonden; ex-cliënte
Ik kom weer in beweging, er gebeurt iets met me; cliënte
Liek denkt mee in oplossingen en heeft een duidelijke eigen mening. Liek bekijkt zaken van meerdere kanten en is genuanceerd; coördinator
Het meest waardeer ik je mensenkennis; de vaardigheid om met mensen met verschillende culturen, niveaus om te gaan; wijkverpleegkundige en praktijkondersteuner
Liek staat open voor kritiek, komt afspraken na en houdt de targets in het oog. Liek legt gemakkelijk contact met uiteenlopende groepen mensen; voormalig samenwerkingspartner.
Kan over grenzen heen kijken, straalt rust en gelijkmatigheid uit en is bereid haar kennis te delen; collega