Leden

Jiawan

Kenneth Jiawan

Loopbaanadviseur/coach
badge RLP

Contact

  • +31613920634 (mobiel)

Grünewaldstraat 142 1328 VH ALMERE

Als je doet wat je leuk vindt, dan hoef je nooit te werken!

VERTROUWEN, RESPECT EN GELIJKWAARDIGHEID STAAN VOOROP.

Mijn kracht zit in de mensgerichte, persoonlijke aanpak. Geen mens is hetzelfde. Daarom is mijn aanpak persoonlijk en kan per situatie verschillen, afgestemd op jouw vraag en mocht deze nog niet helemaal helder zijn dan gaan we dat samen ontdekken.

Tijdens een loopbaantraject begeleid ik je en probeer ik je uit te dagen om zelf tot inzichten, antwoorden en conclusies te komen. Dit kan betekenen dat je wel eens uit je comfortzone wordt getrokken. Uiteraard doe ik dit op een respectvolle wijze. Aan het einde van het loopbaantraject kun je de volgende vragen over jezelf beantwoorden:

Wat wil ik, wat kan ik, welke reële loopbaankeuzes kan of ga ik maken?

Tijdens mijn coachingstrajecten maak ik naast de inzet van diverse loopbaancoachinterventies ook gebruik van mijn kennis van:

-NLP
-Transactionele Analyse
-Enneagram
-Familieopstellingen

Daarnaast maak ik ook gebruik van betrouwbare en professionele testen. Hiermee krijg je op een snelle wijze inzicht in onder andere je voorkeuren, vaardigheden en je talenten. De uitkomst van de testen gebruik ik ter ondersteuning en in combinatie met onze loopbaangesprekken en eventuele aanvullende opdrachten.

Mijn ervaring:
Ik ben sinds 2007 werkzaam in de arbeidsmarktbemiddeling. Ik heb jaren gewerkt als werkmakelaar/jobhunter en accountmanager. Vanaf 2013 heb ik mij gespecialiseerd als loopbaanprofessional. De combinatie van mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling en loopbaanadvies maakt dat ik een arbeidsmarkt gerichte loopbaancoach ben met een groot netwerk in het ABP domein én het bedrijfsleven.