Leden

Nuus

Astrid van Nuus

Loopbaancoach
badge RLP
  • Loopbaanontwikkeling
  • Talentontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Sollicitatiebegeleiding

Contact

  • +31653274656 (mobiel)

http://www.astridvannuus.nl

Roosveldstraat 39 2013 CB HAARLEM

Als je iets wilt veranderen, verander dan...

PERSOONLIJKE COACHING
Maak jij bepaalde keuzes niet omdat je jezelf in de weg zit of omdat je de lat veel te hoog legt? Blijf je maar plannen bedenken en kom je niet tot actie? Door perspectief coachen laat ik je op een andere manier kijken naar wat jou belemmert om alles uit jezelf te halen. Het doorbreken van soms zeer hardnekkige patronen creëert ruimte voor nieuwe mogelijkheden. We vertalen de inzichten die je krijgt naar het (her)ontdekken van jouw kwaliteiten, verandering van gedrag en concrete acties. Je zult met nieuwe energie stappen zetten in je leven en je loopbaan. Met deze coachmethode verander je je manier van kijken naar de dilemma's die je hebt, de belemmeringen die je voelt, het gedrag dat je laat zien en de keuzes die je wilt maken. Je realiseert duurzame verandering en zet je vervolgstappen met nieuwe energie.

LOOPBAANCOACHING
Wil je een nieuwe impuls geven aan je loopbaan, de sleur doorbreken en op zoek naar wat je echt heel gelukkig maakt? Zet je al je talenten in of zit er nog veel meer in jou? Wil je iets anders maar weet je niet precies wat? Je wilt verder komen in je carrière, een carrièreswitch maken of je ontwikkelen in je huidige baan. Ben je voldoende bezig met je eigen ontwikkeling? Of zijn er dingen die je wilt veranderen? Loopbaancoaching geeft je inzicht in je interesses, vaardigheden, talenten en drijfveren. Welke keuzes wil je maken als het gaat over jouw toekomst: blijf je doen wat je deed of ga je onderzoeken wat er nog meer mogelijk is met jouw talent? Neem de regie over je eigen loopbaan en bouw verder aan je ontwikkeling. Tijdens een intakegesprek bekijken we samen waar je nu staat. Wat heb jij nodig om je loopbaan verder vorm te geven? Tijdens het loopbaantraject staan we stil bij wie je bent, wat je talenten zijn, wat je belangrijk vindt in je leven en in je werk, wat je interesses zijn en welke werkomgeving bij je past. Ook kijken we naar eventuele belemmerende factoren, wat maakt dat je niet of onvoldoende verder komt?

Elk traject is maatwerk en bestaat uit meerdere gesprekken. Daarnaast krijg je tussen de gesprekken door diverse opdrachten die je helpen om tot inzichten te komen.

SOLLICITATIECOACHING
Ben je op zoek naar een andere baan en verlies je energie op het solliciteren? Vind je het lastig om jezelf goed te presenteren in sollicitatie- of netwerkgesprekken? Word je vaak afgewezen? Zie je er tegenop om te netwerken? In een coachtraject leer ik je alle facetten van het solliciteren, afgestemd op wat jij nodig hebt.

Je kunt ook kiezen voor sollicitatiecoaching op maat: je hebt een geweldige baan gezien en je wilt volledige focus op de sollicitatieprocedure zodat je jouw kansen op deze baan vergroot. Bereid je zelf optimaal voor met coaching en advies op alle vlakken van het solliciteren en ontvang heldere en bruikbare feedback.

Coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte bij Innerwork, Stadskweektuinen Kleverlaan 9 Haarlem.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Particuliere markt
  • Wetenschap
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie