Over Reflectie en kwetsbaarheid in tijden van een prestatiemaatschappij

18
10
23

Reflectie en kwetsbaarheid in tijden van een prestatiemaatschappij

We leven momenteel in een wereld die veel uitdagingen kent. Met die uitdagingen hebben we om te gaan in de huidige prestatiemaatschappij. Het lijkt erop dat we alleen succesvol zijn als we onafhankelijk zijn. Dit is echter een paradox. Om succesvol te zijn, is juist afhankelijkheid van anderen belangrijk. En om dat te bereiken zullen we meer van onszelf moeten laten zien, is het belangrijk juist kwetsbaar te durven zijn.

Voor registraties wordt vaak gevraagd te reflecteren, zo ook bij Noloc tijdens het proces richting Certificering Register Loopbaanprofessional of Register Jobcoach. Ook onze coachees vragen we vaak te reflecteren ten behoeve van het ontwikkelingsproces. Reflecteren is onlosmakelijk verbonden aan kwetsbaarheid. Een reflectie zonder kwetsbaarheid is weinig diepgaand. Onze spreker Sietske Jansma, docent, coach en trainer aan de Hogeschool van Amsterdam verzorgt een webinar over reflectie en kwetsbaarheid en behandelt vragen zoals: waarom is reflectie zo belangrijk? Hoe kun je reflecteren en de diepgang vinden? Welke modellen en welke coachtechnieken kunnen helpend en ondersteunend zijn?

Leerdoel
Aan het einde van dit webinar heb je inzichten gekregen over de paradox van kwetsbaarheid en de prestatiemaatschappij. Ook heb je modellen en inzichten toegereikt gekregen om zelf beter te kunnen reflecteren en/of jouw coachee hier (nog) beter in te ondersteunen. Want met de juiste modellen, met de juiste inzichten, kom je bij je eigen kwetsbaarheid, of begeleid je jouw coachee hierin. Juist om zelfstandig te zijn en te floreren in je werk en in de maatschappij!

Datum & tijd
woensdag 18 oktober 2023
20.00 - 21.00 uur

PE-Punten
Voor deze bijeenkomst ontvang je 1 PE-punt. (Klik hier voor meer informatie over PE-punten)

Afbeelding webinar 18 okt

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.