Over Noloc Innovatie Hub

04
10
23

Noloc Innovatie Hub

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Vanuit Noloc richten we de Noloc Innovatie hub op. Dit is een kleine groep professionals, die het leuk vindt om nieuwe initiatieven in ons vak actief te volgen en te testen. Wat zien we? Wat heeft toegevoegde waarde? Waar willen we meer van weten? Maar ook, wat is alleen een snelle hype of waar zijn we kritisch?

Ontwikkelingen vanuit AI
Op dit moment staan de ontwikkelingen vanuit AI hoog op de agenda. Wat kan AI brengen ten aanzien van loopbaanontwikkeling? Waar kan het ons werk beter maken, vergemakkelijken? Wat kan AI niet en misschien wel nooit? Hoe zorgen we dat we AI op een slimme manier inzetten als tool en zelf onze toegevoegde waarde als mens en professional scherp houden en optimaal inzetten?

Loopbaanontwikkeling is essentieel voor iedereen
We geloven dat loopbaanontwikkeling essentieel is voor iedereen. We zijn ervan overtuigd dat loopbaanontwikkeling in grote mate bijdraagt aan werkgeluk en aan een loopbaan waarin mensen zinvolle stappen zetten. Om dit te kunnen doen lopen we graag vooraan en zijn we niet alleen volgend, maar ook initiërend om alle leden van Noloc te informeren en inspireren en te helpen blijvend te professionaliseren.

Jochem de Groot zal je tijdens deze Innovatie Hub meenemen in de wereld van AI. Jochem gaat kijken naar AI en loopbaanbegeleiding, hoe het nu is en straks.

Leden van de Noloc Innovatie Hub zijn erkende Register Loopbaanprofessionals of Register Jobcoaches. We brengen nieuwe ontwikkelingen rond AI in kaart, we testen een nieuwe mogelijkheid uit en vanuit onze ervaring adviseren we aan het bestuur van Noloc.  Uiteraard verdien je hier ook 6 PE-punten mee.

Prijzen

Aanmelden is niet meer mogelijk.