Over Online vragenuur voor leden over recertificering als Loopbaanprofessional en Jobcoach

17
10
23

Online vragenuur voor leden over recertificering als Loopbaanprofessional en Jobcoach

Alle plekken voor het online vragen zijn bezet.
16 november is er nog een online vragenuur.

Op 17 oktober 2023 is er een online vragenuur over recertificering als Loopbaanprofessional dan wel Jobcoach. Daarin komen aan de hand van jullie vragen alle 'ins en outs' van het recertificeren aan bod. Relevant voor iedereen die moet starten of net begonnen is met het maken van een portfolio voor het verlengen van zijn of haar beroepserkenning als Loopbaanprofessional of Jobcoach. Het vragenuur wordt begeleid door Yolanthe de Goederen (coördinator certificeren).

Heb je interesse om mee te doen met deze sessie? Dan zien we je graag online op 17 oktober 2023 van 16.00 tot 17.00 uur.

Goed om te weten wanneer je wilt deelnemen:

  • We gaan ervan uit dat je alle informatie op de Noloc website over recertificeren hebt gelezen. Hier vind je de info voor de RL en hier voor de RJ. Vooral de inhoud van het beroepsprofiel en het toetsingskader is relevant;
  • We gaan er van uit dat je het informatieve filmpje over recertificeren op de Noloc Academie hebt bekeken;
  • Specifiek voor de Loopbaanprofessionals (en niet voor de Jobcoaches): De e-learnings over Loopbaantheorie en Methodisch werken maken deel uit van de recertificering. Je vindt deze in de Noloc Academie.
  • Om je portfolio samen te stellen ga je naar het DNV: https://www.noloc-dnvgl-portal.nl
  • Een mentor ondersteunt je op weg naar je beroepsregistratie. Bij de samenstelling van je portfolio leest de mentor mee en stelt reflectieve vragen, waardoor jij je professionele ontwikkeling optimaal zichtbaar kan maken in je portfolio. Wil je weten wat een mentor voor jou kan betekenen, ga dan naar https://www.noloc.nl/keurmerken/mentoraat

Programma
Dinsdag 17 oktober 2023
16.00 - Start online bijeenkomst
17.00 - Einde online bijeenkomst

In de week van aanvang ontvang je van ons de Zoom link voor deze online sessie.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.