Over Van Burn-out naar Flow

07
07
22

Van Burn-out naar Flow

Uit onderzoek van ASR is gebleken dat 1 op de 5 Nederlanders burn-out is. Het is dan ook niet meer dan logisch dat een loopbaanbegeleider/adviseur in zijn of haar praktijk hiermee te maken krijgt bij de mensen die zij begeleiden. Irma komt nog steeds loopbaanprofessionals tegen die behoefte in inzicht en aanpak hebben bij de begeleiding van coachees met stress of burn-out.
(Loopbaan)coaches zijn uitermate geschikt om deze begeleiding te bieden, vanwege hun kennis en ervaring op het gebied van werknemers en werkgevers en hun vaardigheid om praktische coachingsvaardigheden.

Het doel van deze bijeenkomst is om antwoord te krijgen op de volgende vragen:

  • Stress en burn-out, symptomen en oorzaken
  • Begeleiden bij burn-out en stress
  • Energieopbouw
  • Wat is Flow?
  • Hoe bereikt jouw coachee Flow?

Programma
Donderdag 7 juli
20:00 - 21:00

Over Irma Wolf
Irma Wolf, eigenaar van Flow-Wolf, is als coach sinds 2000 gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met stress en burn-out. Haar effectieve methodiek en resultaten worden gewaardeerd door cliënten, huisartsen, bedrijfsartsen en re-integratie-adviseurs. Sinds 2015 draagt zij deze pragmatische methodiek ook over op therapeuten en coaches, waarvan er nu al 300 met haar methode werken.
Voordat zij in 2000 met haar onderneming begon was zij ruim 7 jaar als jurist gespecialiseerd werkzaam geweest in het Arbeidsrecht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Daarna heeft zij een HBO+-opleiding afgerond als psychosociaal therapeut.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen