Over Arbeidsmarktinformatie en ontwikkelingen in het veld.

31
10
22

Arbeidsmarktinformatie en ontwikkelingen in het veld.

Webinar rondom arbeidsmarktinformatie en ontwikkelingen in het veld.
Deze webinar wordt verzorgd door de Intelligence group.

In dit unieke momentum op de arbeidsmarkt hebben werknemers het voor het zeggen. Sommige zeggen dat dat lang gaat duren door de vergrijzing, anderen zullen zeggen dat de markt zich zal herstellen in weer een ‘marktconforme balans’ tussen werkgevers en werknemers. In alle gevallen zou nu moeten gelden: vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!

Iedereen die wil werken is schaars. Iedereen die iets extra’s te bieden heeft is gewild en kan extra eisen stellen. Als je slim bent, maak je daar nu gebruik van. Niet alleen door die droomwerkgever te zoeken met goede reputatie, goede arbeidsvoorwaarden, hybride werkvormen, dicht bij huis en ontwikkelmogelijkheden. Maar ook om juist nu te kiezen voor omscholing, of upskilling. Werkgevers zijn meer dan ooit bereid om mee te investeren in jouw arbeidsmarktwaarde. En dat laatste is wel handig gezien de inflatie en energierekening.

Maar met welke opleidingen en skills kun je meer verdienen? Hoe kun je nu die droomwerkgever vinden? Hoe kun je nu je talent goed verzilveren en verder ontwikkelen? Hoe ga je nu een carrièregesprek voeren ipv van een sollicitatiegesprek?

Geert-Jan Waasdorp neemt je mee in andere manieren om naar vacatures, opleidingen en werkgevers te kijken. Fluistert je in, hoe je je kansen kunt verzilveren op de arbeidsmarkt en wat je aan recruiters/hiring managers moet vragen. Let op... het blijft geven en nemen. Je zult zelf ook iets te bieden moeten hebben dat aantrekkelijk is!

Datum & tijd
31 oktober 2022
11.00 - 12.00

PE-Punten
Voor deze bijeenkomst ontvang je 1 PE-punt.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen