Over Online sessie voor aspirant-leden over certificering RL

11
10
22

Online sessie voor aspirant-leden over certificering RL

Ben jij aspirant-lid dan heb je 3 jaar de mogelijkheid om je beroepserkenning als Register Loopbaanprofessional of Register Jobcoach te behalen.

Op dinsdag 11 oktober is er onder leiding van Marjolein Schepel (mentor) een online vragenuur voor aspirant-leden over certificering voor Register Loopbaanprofessional. Daarin komen aan de hand van jullie vragen alle 'ins en outs' van het certificeren als RL aan bod. Relevant voor iedereen die moet starten of net begonnen is met het maken van de portfolio voor het behalen van zijn of haar beroepserkenning als Loopbaan professional.

Heb je interesse om mee te doen met deze sessie, dan zien we je graag online op dinsdag 11 oktober van 16.00 tot 17.30 uur.

Goed om te weten wanneer je wilt deelnemen

  • We gaan ervan uit dat je alle informatie op www.noloc.nl/keurmerken hebt gelezen en je het filmpje over registreren hebt gezien;
  • dat je op de hoogte bent van de inhoud van het beroepsprofiel en het toetsingskader;
  • Deze sessie gaat alleen over de certificering als RL en niet over de certificering RJ.

Hieronder hebben we nog even op een rij gezet waaruit de ondersteuning bestaat op weg naar beroepsregistratie

  • Op de Noloc website onder het kopje Keurmerken staat alles wat je moeten weten over certificeren.
  • Om je portfolio samen te stellen ga je naar het DNV certificeringsportal.
  • Een mentor ondersteunt je op weg naar je beroepsregistratie. Bij de samenstelling van je portfolio leest de mentor mee en stelt reflectieve vragen waardoor jij je vakbekwaamheid optimaal zichtbaar kan maken. Ook kan de mentor je ondersteunen bij de voorbereiding op je toetsgesprek. Wil je weten wat een mentor voor jou kan betekenen, ga dan naar de Noloc website.
  • We adviseren je om de e-learning Loopbaantheorie, Methodisch Werken en Ethiek te doorlopen. Je vindt deze in de Noloc Academie

 In de week van aanvang ontvang je van ons de Zoom link voor deze online sessie.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen